Jako, że zbliża się nowy sezon, czas odświeżyć nieco design forum. Chwielibyśmy ogłosić konkurs na BANER FORUMOWY, którego zwycięzca zawiśnie dumnie na naszej czołówce :wink:
Wymagania:
- wymiar 782 x 252 px
- kolorystyka adekwatna do designu strony
- logo forum (H FORUM) - w dowolnym designie
- najlepiej, żeby baner odnosił się bezpośrednio do nowego sezonu.
Prace należy wysyłać na moje PW do poniedziałku (7.09) włącznie. Spośród przysłanych prac, zostanie wybrany przez głosowanie jeden baner. W głosowaniu weźmie udział również baner obecny.
Oto przedstawiam Wam kandydatów do szczytnego miana banera tytułowego naszego forum.
Zapraszamy wszystkich chętnych do głosowania na jeden, wybrany baner. Swój głos – numer wybranego banerka, należy przesłać do mnie na PW najpóźniej do niedzieli, tj. 13 września 2009r.
W głosowaniu nie mogą brać udziału administratorzy i moderatorzy forum.
Przede wszystkim bardzo dziekuję Wam za oddane głosy. Miło mi również poinformowac, iż wszystkie konkursowe propozycje cieszyły sie waszym uznaniem i otrzymały swoje głosy. Jednak zwycięzca jest tylko jeden i to ten baner bedzie naszym obliczem na nowy sezon:
III miejsce wywalczył baner nr 1
II miejsce - baner nr 3
I miejsce - baner nr 7!