Heloł wsiem późnoniedzielnie :P
Sie rozpisaliście... :>
Dopiero teraz mogę zajrzeć do konkursowych fików - GRATULACJE !!! - mam nadzieję, że choć jednego przeczytam w całości, bo już mi się oczy kleją.
Miłego poniedziałku i do napisania :papapa:
Nie 21:50, 16 Sie 2009
Niestety nadal kiepski . Bo znowu niby SHOW a to nie było Show to była jakąś masakra która po raz kolejny nie wyszła . W tym momencie powinniście mnie rzucać pomidorami za takie show z okrutnym końcem :<
Hola, hola! Panienko!!
Ja Cię zaraz obrzucę, ale za obwinianie samej siebie. Przecież to było na żywo :D
No a poza tym nie odpowiadasz, za czyny innych. Mnie tam się podobało. Podgrzewałaś atmosferę cały czas. No i muzyczka była świetna!
Czołem rocket :* :*
Hej DracoPOL
Papa How :*
Hej Lizbonko :*:*:*
Ostatnio zmieniony przez bozenka21 dnia Nie 21:53, 16 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie 21:51, 16 Sie 2009
ann nie możesz brać na siebie winy za czyny innych!
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Nie 21:52, 16 Sie 2009
Ann to nie Ty wszystkich zawiodłaś tylko on... Nie było nie wtedy, ale wszystko czytałam i mówię Ci, byłaś świetna :D wszystko zaplanowałaś i w ogóle... :)
Nie 21:55, 16 Sie 2009
Hola, hola! Panienko!!
Ja Cię zaraz obrzucę, ale za obwinianie samej siebie. Przecież to było na żywo Very Happy
No a poza tym nie odpowiadasz, za czyny innych. Mnie tam się podobało. Podgrzewałaś atmosferę cały czas. No i muzyczka była świetna!
Cieszę się że podobało ! Ale efekt końcowy jak zawsze wychodzi fatalnie.. w moim przypadku . I to jest MOCNO dobijające !
Cytat:
ann nie możesz brać na siebie winy za czyny innych!
ann, ja osobiście uważam, że Ty sprawiłaś się najlepiej w swojej roli. Od początku bardzo Ci na tym zależało i myślę, że wszyscy na forum to widzieli. Z daleka było widać, że się w to mocno zaangażowałaś. Miała być dobra zabawa, ale nie do końca wyszło - jest w tym pewnie czyjaś wina, ale nie Twoja, tego jestem pewna.Przecież mogłaś sobie to odpuścić, pozostawić zainteresowanym sprawę, ale nie, pomagałaś, pisałaś pw i wiadomości na gg, tak więc sądzę, że byłaś i jesteś świetna. O. I nie smuć się. :przytul:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Nie 21:56, 16 Sie 2009
Nie 21:59, 16 Sie 2009
Widzę, że jakiś nieprzyjemny temat się zaczął.
Może pogadamy o czymś przyjemniejszym, na przykład o niedźwiadkach polarnych (pomijając to, że czasami są bardzo agresywne, są całkiem miłymi zwierzątkami).