to wygląda na to, że ja mam taką słabą głowę, bo po 0,5 litra pana tadeusza ja nie kontaktowałam :hahaha: Ale to pewnie dlatego, że obaliłam go w pół godziny :hahaha:
a to niedobrze! chyba zmienię swój podpis przez to, ten Twój ulubiony xD
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 21:13, 18 Sie 2009
Hm, proponuję dodać w Kogutach nową kategorię +18: najlepiej rozebrany forumowicz :mrgreen:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Uff... w końcu jestem - mamie się zachciało oglądać Kochaj i Tańcz - umęczyłam się straszliwie :P. Muszę jeszcze przepisać tacie podanie na komputerze i będę wolna.
jeanne, moja sugestia została rzucona ogólnie, nie personalnie ;)
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Rozebranie ? Rozebranie ? W sumie to Jeanne kiedyś miałam obiecane :wink: Chyba.. *śmieję się na cały głos i nie może powstrzymać śmiechu* . .I proszę mi się tu nie ciąć !