Wątpię... Szkoda, że czas tak szybko minął. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że nie chcę wyjeżdżać z domu.
Kochanie a gdzie będziesz studiować ? W sumie czas szybko leci ale Wy chyba jeszcze macie miesiąc . Prawda ? A my tylko 11 dni , 11 dni szczęścia . To dopiero jest dobijające ! Ale myślę że będziesz miała fajnych ludzi i w ogóle nie zauważysz tego że nie ma Cię w domu ! :* :wink:
Witajcie ponownie! Nie macie pojęcia, jak Chandler i reszta spółki mogą poprawić humor - mogłabym oglądać "Przyjaciół" w nieskończoność:) Właśnie zrobiłam sobie powtórkę 1-go sezonu.
Przyznaję się bez bicia, że nie mam pojęcia o czym rozmawiacie, ale nie potrafię stłumić swojej ciekawości i naturalnej potrzeby kontaktu;) Zwłaszcza o tej porze.
rocket queen a ja muszę Cię przytulić (choć robiłam to rano) :przytul: Jesteś dostępna na gg?
Tu nie tylko są zÓe rozmowy ale i kulturalne i niestety przykre : że czas szybko mija i znowu powróci nauka . Ech . Co do "Przyjaciół" chyba sobie zrobię jakiś dłuższy seans bo na wakacjach podbił moje serce ; )
A my tylko 11 dni , 11 dni szczęścia . To dopiero jest dobijające
Ann, wszystkim się wydaje, że studia to 9 miesięcy imprezowania i 3 miesiące wakacji, ale zapewniam Cię, że nie na każdym kierunku jest tak fajnie;) Jakbym miała do wyboru: podstawówka/gimnazjum albo studia, to wybrałabym opcję nr 1, bo ani nigdy wcześniej, ani później nie było tak sielsko i anielsko!
rocket queen witaj ;)
ja odkryłam "przyjaciół" całkiem niedawno bo w te wakacje jak zaczęli puszczać na tvn ;)
ale coś czuję że powinnam sobie pościągać i obejrzeć od początku ;)
Sro 21:27, 19 Sie 2009