_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 19:13, 21 Sie 2009
Hła hła . Jestem bo jest wolny komputer. Weszłam bez pytania : drugie hła hłą ! :twisted: Zaraz i tak będę schodzić ale jeszcze po 22 możliwe że Was nawiedzę :wink:
Hejo :*
Jednym okiem zerkam na forum, drugim na książkę. Bo świetna, trudno się oderwać ;)
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 19:34, 21 Sie 2009
Jak zwykle produkujecie posty jak szaleni, więc jestem jakieś 200 stron do tyłu;) Ale bez względu na to, przyszłam pokazać Wam coś CUDOWNEGO (wiem, że 22 dopiero za 1,5 godziny, ale nie będziecie mieć mi tego za złe;)
buntuje sie i nie dziala :( niby jutro ma sie to wszystko naprawic,ale jakos powoli trace nadzieje :( w kazdym razie jestem na forum co jakies 2-3 strony jak moj net dziala
jeanne, ,,Poniedziałkowa żałoba" Kathy Reichs. Uwielbiam książki tej autorki.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 19:50, 21 Sie 2009
Dziewczyny, najlepsze jest to, że występy Yatty gromadzą w Japonii całe rodziny na widowni: od kilkuletnich dzieciaków do staruszków (co z resztą było widać na klipie). U nas pewnie byłoby publiczne darcie szat i nawoływanie narodu do opamiętania się;)
Sal, odpuść sobie "Poniedziałkową żałobę" i sięgnij po "Śmiertelne decyzje";)
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Pią 19:55, 21 Sie 2009, w całości zmieniany 1 raz