rocket, zapewne. Bez skandalu by się nie obyło.
A tam proszę, rodzinna rozrywka zapewniona. I nikt się nie gorszy.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 19:56, 21 Sie 2009
A oto co się działo u mnie na festynie. Co prawda do panów w stroju Adama się to nie umywa, ale ja wyję ze śmiechu:
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Pią 20:00, 21 Sie 2009
Jeanne, to tylko ta łagodniejsza wersja scenariusza pt.: Co by było gdyby Yatta zawitała do kraju nad Wisłą;)
Sal, podobają Ci się książki K.Reichs? Bo ja byłam mega rozczarowana - po pierwsze postacią głównej bohaterki, która poza wykonywanym zawodem nie ma nic wspólnego z Temperance, po drugie - brakiem agenta Booth'a i postaci drugoplanowych, po trzecie - francuskimi i nieprzetłumaczonymi zwrotami, których autorka używała nadzbyt często, po czwarte - tym, że akcja strasznie dłuuugo się rozkręcała. Przez 300 stron było lanie wody, a rozwiązanie zagadki zajmowało K.R. ostatnich 50 stron;)
rocket, tak, książki mi się bardzo podobają. Nie oglądam serialu więc nie mam porównania z nim ;) Co do akcji - nie przeszkadza mi takie lanie wody. Przyjemnie się czyta. Widocznie nie jestem wymagająca.
A ten koleś ubarwia tak wszystkie lokalne imprezy i wygrywa za to nagrody od zespołów :lol: Ponadto zawsze jest w tym samym swetrze. I wiem tyle, ze jest po kilkunastu piwach, ale ADHD jest bardzo prawdopodobne.
Pią 20:12, 21 Sie 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pią 20:13, 21 Sie 2009