Kalpana , Kareeny nie lubię . Ale ma śliczne zdjęcia .
Ale pięknie Ci to wyszło - cieszę się, że coś pomogły te moje kulawe rady ;). A Kareena nie jest taka zła - jest naprawdę dobrą aktorką, może się jeszcze przekonasz ;).
Hej Sis! :*** Ja odpalam, żeby zrobić na moim żurnalu taką małą galerię tych moich bollywoodzkich ulubieńców, bo wczoraj z tym filmikiem to słabo mi poszło :P.
Kalpana dziękuję ! :* A ja Ci dałam Pochwałę bo naprawdę kawał dobrej roboty dla mnie zrobiłaś :wink:
A w ogóle z jakiego filmu Twój banner ? Bo jest ŚWIETNY ! Spisałaś się na szóstkę z plusem . :wink:
T. dojdziesz do tego momentu, to będziesz wiedziała o czym mówiłam, nie chcę psuć zabawy ^^ Może nie tak popsuje, ale nieco skomplikuje :D Ja Doggeta wprost nie znosiłam, a zwłaszcza po tym jak Mulder "wrócił" brr.
hattrick , *oddtula* . A dziś Wieczór Panieński - a tyle ja siedzę *łapie się za głowę * . Dobrze że jestem sama w domu ale pewnie zaraz ktoś się z rodziny pojawi .. ech.
A w ogóle z jakiego filmu Twój banner ? Bo jest ŚWIETNY ! Spisałaś się na szóstkę z plusem .
Dziękuję :oops:. Siedziałam nad nim jakieś 2 godziny, w ogóle nie miałam w zamiarze zrobić czegoś takiego, miało być coś z House'a xD. A to jest z jednego z moich ulubionych seriali - Ashes to Ashes :).
jestem :D mama dzwoniła że jadą głodni ja wsyzstko przygotlowałam a ich jeszcze nie ma....
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pon 13:55, 24 Sie 2009
Mulder będzie trochę zawiedziony, że Scully potrafiła żyć nawet po jego śmierci. Będzie zazdrosny o Doggeta, że się zaprzyjaźniła i w ogóle, ze łączą ją jakieś z nim przyjaźniejsze stosunki, że mu zaufała. Nie będzie mógł się odnaleźć po zmartwychwstaniu i tak z rezerwą podejdzie do tego, że jest w ciąży. Wyrzucą go z FBI, nie pamiętam już po czym, ale wtedy się fajnie shipperowo zrobi, bo jej będzie przynosił prezenty i w ogóle ;) Na koniec sezonu 8, jak Scully urodzi już dziecko będzie taka piękna scena jak on przylatuje do niej helikopterem i ją zabiera z tego zaupia, potem chwilę z nią posiedzi w domu i już w 9 sezonie go nie będzie, bo "ucieknie" :roll: 9 sezon będzie bez Muldera i praktycznie bezScully, tylko Dogget z tą dziewczyną -której-nazwiska-nie-pamiętam :D