|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #4[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 909, 910, 911 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Afrykańska królowa działała mi na nerwy... Jakaś taka rozemłana cizia, która sama nie wiedziała czego/kogo tak naprawdę chce. Moja niechęć do tej postaci rozpoczęła się po tym, jak Carter chciał jej zrobić niespodziankę i przyleciał do Francji (aby zobaczyć się z Kem i zajrzeć do jej matki), gdzie jego ukochana spędzała czas w towarzystwie jakiegoś kolegi ze szkoły... Ale Carter chyba nikogo bardziej nie kochał - dla tej kobiety był skłonny zrezygnować z wszystkiego. Poza tym, oboje byli jakimiś niepoprawnymi romantykami;)
|
|
Wysłany:
Nie 21:36, 30 Sie 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Kalpana jestem jak najbardziej i.. *padła* . Aaamir *topi się * , Aamir taki gorący , taki seksowny ! Aaa, bardzo gorący teledysk ! Jednak najbardziej lubię go w "Lagaan" . Niby taki grzeczny chłopczyk :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=k3e7XDguGQM - pochwalę się że tańczyłam do tej piosenki z Betti ! Same radosne mam z nią związane wspomnienia ! Aaa:)
Oczywiście na kursie tanecznym . Z tą Ewą . Co Ci kiedyś o niej opowiadałam .
Dodano 1 minut temu:
hattrick napisał: | Już sobie poszłam, jak tylko Hulk musiał wrócić do swoich domów. Ale było bardzo zabawnie. Z resztą spytaj Ulki, której niestety nikt zbytnio nie zauważył Confused |
W sumie to nie zdążyłam wejść . Sorry . A chciałam się pośmiać ! No szkoda, szkoda .
|
|
Wysłany:
Nie 21:39, 30 Sie 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | W sumie to nie zdążyłam wejść . Sorry . A chciałam się pośmiać ! No szkoda, szkoda . |
Mówię ci: spytaj Ulki. Ona miałą niezłą polewkę! I nie żałuj. Moze dla ciebie powtórzę ten występ :twisted: Tylko ciekawe z jakim skutkiem? :roll:
|
|
Wysłany:
Nie 21:40, 30 Sie 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Mówię ci: spytaj Ulki. |
Ktoś coś o mnie mówił?
|
|
Wysłany:
Nie 21:41, 30 Sie 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | Z tą Ewą . Co Ci kiedyś o niej opowiadałam . |
Tak, tak - pamiętam :).
Aamir w Lagaan jest świetny - kto by pomyślał, że ten film był kręcony tylko rok, po tym klimatycznym oldskulu :P. No i oczywiście Aamir w Lagaan to mi się cały czas z gołą klatą kojarzy xDDD. Uwielbiam go i nieważne w jakim gniocie by zagrał, czy w jakim dziele - i tak zdania co do niego nie zmienię, a uważam, że jest jednym z najlepszych aktorów bolly :P.
A widziałaś już jego siostrzeńca, Imrana? Przecudny chłopak, zdolny jak swój wujek :D.
|
|
Wysłany:
Nie 21:42, 30 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | pochwalę się że tańczyłam do tej piosenki z Betti ! Same radosne mam z nią związane wspomnienia ! Aaa:) |
Prawda, nawet cześciowo pamiętam układ! :P
|
|
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan"
Wysłany:
Nie 21:42, 30 Sie 2009 |
|
Betti
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wysyłam efekt mojej wesołej twórczości z ostatnich 10 min. Ze szczególną dedykacją dla Domki. House'ik w troche innym wydaniu. Jeszcze zabawniejszy niż zwykle.
[img]http://img132.imageshack.us/i/zgredzik.jpg/[/img]
[/img]http://img132.imageshack.us/i/zgredzik.jpg/[img]
Dodano 1 minut temu:
|
|
Wysłany:
Nie 21:47, 30 Sie 2009 |
|
Maria
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hattrick napisał: | Moze dla ciebie powtórzę ten występ Twisted Evil |
jak się czas znajdzie to czemu nie ! :twisted:
Kalpana , Aamir w Lagaan to spełnienie marzeń ! Aż sobie ustawiłam opis na gg . A w ogóle mogę prosić o Twój numer ? ( i złapała się okazja ! :mrgreen: )
Aamir jest świetny ! Muszę się z tym zgodzić ! Jak dla mnie także jeden z najlepszych aktorów w Bollywoodzie. Jak mu się nie oprzeć ? :buja w oblokach: Aż bym z nim potańczyła , aż..
A już po 22 ! Ale wolę nie ryzykować . W sumie bardziej mnie kręci SRK . On to ma klatę.. ach <3
|
|
Wysłany:
Nie 21:47, 30 Sie 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Widziecie jak się ze mnie przyjaciele nabijają?
Tak mam na codzień... Dobrze, że mam Was :D
Maria... Załóż swój temat w Fan Arcie :P
|
|
Nie 21:49, 30 Sie 2009 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Afrykańska królowa działała mi na nerwy... Jakaś taka rozemłana cizia, która sama nie wiedziała czego/kogo tak naprawdę chce. Moja niechęć do tej postaci rozpoczęła się po tym, jak Carter chciał jej zrobić niespodziankę i przyleciał do Francji (aby zobaczyć się z Kem i zajrzeć do jej matki), gdzie jego ukochana spędzała czas w towarzystwie jakiegoś kolegi ze szkoły... Ale Carter chyba nikogo bardziej nie kochał - dla tej kobiety był skłonny zrezygnować z wszystkiego. Poza tym, oboje byli jakimiś niepoprawnymi romantykami;) |
dzięki za utwierdzenie mnie w przekonaniu, że sezonów 10-15 nie chcę oglądać :] a tej Kem to nie gra przypadkiem ta sama laska co w Mission: Impossible II ??
|
|
Wysłany:
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | jak się czas znajdzie to czemu nie ! |
czasu całkiem sporo, ale chęci troszkę brak :roll:
|
|
Wysłany:
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann napisał: | W sumie bardziej mnie kręci SRK . On to ma klatę.. ach <3 |
A widziałaś nową klatę Aamira? Zrobił sobie taką do ostatniego filmu Ghajini :P.
Mój numer jest pod moim opisem - wystarczy, że klikniesz na słoneczko ;).
No, ale jak z tym Imranem, bo nie wiem w końcu, czy widziałaś jakiś film z nim? :P
|
|
Wysłany:
Nie 21:50, 30 Sie 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Arroch napisał: | a tej Kem to nie gra przypadkiem ta sama laska co w Mission: Impossible II | Taaa... straszne drewno ;D Rozpoznawalność gwarantowana!
|
|
Wysłany:
Nie 21:51, 30 Sie 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | A widziałaś nową klatę Aamira? Zrobił sobie taką do ostatniego filmu Ghajini Razz. |
Boże , NIEEE.. nie widziałam ! Czyżby bardziej umięśniony ?
Cytat: | No, ale jak z tym Imranem, bo nie wiem w końcu, czy widziałaś jakiś film z nim? Razz |
Nie znam gościa . W czym grał ? :mrgreen:
Betti napisał: |
Prawda, nawet cześciowo pamiętam układ! Razz |
Good pamięć ! Good ! :przytul:
|
|
Wysłany:
Nie 21:54, 30 Sie 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór :D
|
|
Nie 21:55, 30 Sie 2009 |
|
bozenka21
Urolog

Pochwał: 10
Miasto: Gdańsk
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 909, 910, 911 ... 991, 992, 993, 994, 995, 996, 997, 998, 999, 1000 Następny |
Strona 910 z 1000 |
|