No ok zdjęcia mnie nie powaliły, ale są hmm przychodzi mi do głowy jedno słowo NICE :mrgreen: Butom i krótkim włosom też mówię NIE !!
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Sob 15:26, 05 Wrz 2009
Nie narzekajcie na te buciory - on zakłada je do "luźnego" ubioru, a na przykład Johnny Depp nie ma oporów, aby założyć swoje eee buty do eleganckiego garnituru na premierę najnowszego filmu/galę rozdania nagród jakichkolwiek, Hugh na takie dżamprezy wbija się w swoje lakierki :D.
Mi się podoba w zielonym polo :mrgreen:.
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Sob 16:31, 05 Wrz 2009
O nie! Zgadzam się z resztą: te buciki są ohydne :shock: Innych już nie było?!
Sob 17:26, 05 Wrz 2009
no dobra lekkie sprostowanie - nie mam nic przeciw tym butom. Po prostu brązowe zamszaki to juz historia długa na 5 sezonów. Już kiedyś o nich rozmawialismy, a moze to było na *pewne forum* (?)
Ewel napisał:
Hugh na takie dżamprezy wbija się w swoje lakierki
oj, nie zawsze. Nie umiem znależć zdjęcia,ale na czerwonym dywanie pojawił sie kiedyś w smokingu i czarnych butach z podeszwą typu traktor.
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików Wysłany:
Sob 21:04, 05 Wrz 2009
W tej zielonej koszulce Hugh wygląda spox, a buty tu pasują, gorzej jakby je założył do garniaka :lol: W zasadzie nie lubię tych butów, bo mam wrażenie, że ciągle go w nich widzę
_________________ "Successes only last until someone screws them up. Failures are forever" "People get what they get. It has nothing to do with what they deserve" Wysłany:
Sob 22:34, 05 Wrz 2009
buty calkiem niezle, on chyba lubi zamszaki,przed tem tez mial. te buty pewnie jeszcze bedziemy ogladac, bo poprzednio na wiekszosci zdjec byl w tych samych, nie ma sie co dziwic w koncu to facet ;). koszulka fajna, nigdy go nie widzielismy w takim kolorze, maybe it's time to sth change :). hugh jest przystojny dlatego w wiekszosci rzeczy dobrze wyglada. najbardziej rozwalilo mnie to, ze nosi kurtke z charlie'm na spolke? :P
( charlie - http://img156.imageshack.us/img156/7098/hughlaurieson2lr5.jpg
hugh
http://www.zimbio.com/pictures/Fyv6CxX9iUE/Auto+Club+500/hH7jPMfiCia/Hugh+Laurie