scena u Cuddy w domu -^^^ jestem wniebowzięta :D foreteen is right! :D i to z pieluszką ;D House chyba powiedział, że aby facet wyrzucał zużyte pieluszki, to trzeba za niego najpierw wyjść, a Cuddy: lub go zatrudnić :lol:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Wto 2:28, 20 Sty 2009
oni chcą mnie przyprawić o papilatcję serca tą nagą Hałsową sceną, oby więcej takich :twisted:
Spojler:
Geez..! Mina Housa bezcenna. Ona rządzi! *ómiera z zachwytu* Ale widziałaś jak on tak blisko blisko koło niej stał? Ale tak w ogóle to mi strasznie szkoda Cuddy :( Ale z dzieckiem na rękach wygląda nieziemsko :)
Branooc Eweel :*
Zostałam sama? :( Cóż... Zaprzyjaźnię się z moim prysznicem :twisted: i historią :*
Miłej nocki wszystkim :*
Dodano 19 minut temu:
Gosz! Przeczytałam, co wy tu wyprawialiście... Sadomasochizm jest popularny, ale kaloryfery są złe, bo powodują senność i nie można w pełni czerpać przyjemnosci z tortur.
I niestety, ale odeszłam z mojego fachu. Moje miejsce przejął ToAr, do niego zgłaszajcie się na psychoterapie.
Branooc :*
Hejka kochani :*
Nie ma to jak wstać o 6 idąc na 9:50 żeby House'a ściągnąć :D
Widzę że na tej strinie ful spoilerów :D
Wto 6:35, 20 Sty 2009
Hej wszystkim :*
Opatentuję dzisiaj pomysł na nauczycieli. Po zobaczeniu mnie na pewno zejdą na zawał :D
*zieeewwaa*
Komuś kawy? Bo to jedyna moja nadzieja na rozbudzenie :D
Hej Madlen :*
*podaje pachnącą kawkę*
A ja nie miałam bardzo zÓych snów przez ten odcinek :( Może dlatego, że nie spałam?"
Moją jedyną motywacją jest to, że po lekcjach idę na spotkanie z przystojnym doktorkiem, a potem pozwiedzam szpital ^^
Gosz... Żeby mi sie chciało tak jak mi się nie chce...
Włączam film. Może mnie natchnie ;]
*tuli się do Madlen* :przytul: Ale nie będzie tak źle... Chyba. Mam nadzieję, że mi ściągną już to paskudztwo... Jednak dla dotyku takich dłoni jestem gotowa się poświęcić :twisted:
Ostatnim razem jak byłam, to akurat kogoś reanimowali... Nie powiem, że to nie było dziwne, patrzeć tak na żywo, ale ten wzrok lekarza przywraca mi wiarę w ludzkośc...
Błe. Wypiłam swoją, idę umyć zęby i do szkołyy :/ Czy mogłabym przejść na nauczanie przez internet?
Miłego dnia wszystkim :* *trzyma kciuka za tych, co potrzebują*
a ja właśnie stwierdzam że tak jak moje dwie siostry mam stan podgorączkowy i chyba powiem mamie żeby mi pozwoliła zostać w domu, a House ściągnie mi się a jakieś 45 min. :jupi: :D
Miłego dnia Madlen i Jeanne
Wto 7:46, 20 Sty 2009