|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 82, 83, 84 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ewel, to nie przez nie :wink:
|
|
Wysłany:
Sob 15:47, 10 Paź 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Jejku... już mam dość :(. Strasznie przykro mi tak patrzeć na rodziców, kiedy wiedzą, że chcę rzucić tę socjologię :(. Właśnie przed chwilą obiecałam sobie i zebrałam w sobie siły, żeby jednak tam jeszcze wrócić, ale... kiedy tylko wlazłam na ten okropny system internetowy, przez który trzeba się zapisywać na zajęcia, to straciłam chęć do wszystkiego... do szukania, do załatwiania, nawet płakać już nie mam siły. Męczy mnie to straszliwie.
|
|
Wysłany:
Sob 15:48, 10 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana, :przytul:.
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Sob 15:50, 10 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune, przepraszam, nie pomyślałam o tym :roll:.
Sister, :uscisk: x6969 :D:D:D
Dodano 54 sekund temu:
I żeby nie było, ten uścisk to nic a nic zbereźnego!
|
|
Wysłany:
Sob 16:02, 10 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Źle mi strasznie :(. A już myślałam, że dzisiejszy dzień będzie taki udany...
Nie chcę robić nic wbrew sobie - nie chcę się tam męczyć, ale z drugiej strony, nie chcę zawieść rodziców. I teraz dylemat mam wielki. Co robić? :(
|
|
Wysłany:
Sob 16:05, 10 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | Co robić? |
Jak już wcześniej postanowiłam, nie będę się wypowiadać na ten temat, bo zauważyłam, że za bardzo przejmuję się nie swoimi problemami...Sister, jestem w stanie tylko trzymać kciuki za to, byś podjęła słuszną decyzję ;*.
|
|
Wysłany:
Sob 16:09, 10 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Jak już wcześniej postanowiłam, nie będę się wypowiadać na ten temat, bo zauważyłam, że za bardzo przejmuję się nie swoimi problemami...Sister, jestem w stanie tylko trzymać kciuki za to, byś podjęła słuszną decyzję ;*. |
Wiem, że nie powinnam liczyć na żadną konkretną radę, bo to przecież powinna być moja decyzja... nie powinnam się niczym sugerować... ech :(. Właśnie próbowałam się doczytać, jak to jest z przenoszeniem na inną uczelnię i kierunek. Wychodzi na to, że jest to możliwie jedynie po zaliczonym pierwszym roku i po spełnieniu warunków dotyczących tego drugiego kierunku. Kurcze... i tak wychodzi na to, że będzie to zmarnowany rok - czy rzuciłabym te studia, czy męczyłabym się na nich do końca pierwszego roku. Tata sugeruje, żebym zrezygnowała z Torunia i zapisała się zaocznie tu, w Mławie. Tyle, że ja nie chcę narażać ich na dodatkowe koszty. I tak już za dużo dla mnie zrobili :(.
|
|
Wysłany:
Sob 16:16, 10 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | Kalpana moim zdaniem jeśli nie podobają ci się te studia i nie sprawia Ci przyjemności nauka tego czego się uczysz, a do tego nie możesz się zaaklimatyzować i z dnia na dzień jest coraz gorzej to powinnaś zrezygnować, bo inaczej będziesz się męczyć i nic nie zyskasz. |
NO ja też nie jestem w stanie nic więcej ci doradzić niż nimfka...
ale jakbym to ja był na twoim miejscu to szedłbym za głosem serca... weź głęboki oddech i płyń dalej^^
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 17:12, 10 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cześć Wam ! ;)
Dodano 5 minut temu:
O czym plotkujecie ? :>
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 17:25, 10 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa, no właśnie jakoś tak ucichło :P
Jejku, ale mi zimnooo, jak to dobrze mieć pod ręką czerwone wino ;).
|
|
Wysłany:
Sob 17:46, 10 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mi też zimno. Ale i tak najbardziej mi dokucza ból :?
|
|
Wysłany:
Sob 17:48, 10 Paź 2009 |
|
hattrick
Fikopisarz Miesiąca

Pochwał: 41
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Hej Ewel ! ;)
Właśnie widzę , że nikt się tu nie odzywa... :(
Dodano 52 sekund temu:
Cześć hattrick ! :D
Cytat: | najbardziej mi dokucza ból |
A cóż się stało ? :>
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 17:50, 10 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 82, 83, 84 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 83 z 1005 |
|