Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 89, 90, 91 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Raz3r napisał:
a niech mi ktoś teraz poleci, i skomentuje, to Garfielda naślę xD

To groźba czy obietnica? ;)

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 19:02, 10 Paź 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47

Miasto: Graffignano
Powrót do góry

[H]ouse :papapa:

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sob 19:02, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14

Powrót do góry

:papapa: paaa odchodzącym

PostWysłany: Sob 19:03, 10 Paź 2009
Majek
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 1

Miasto: Jelenia Góra
Powrót do góry

Shitzune napisał:

Okej, okej, już nie prowokuję, tylko przytulam przytul

Zaskoczę w odpowiednim momencie ! Ciebie i resztę , kotku ! :wink:

Shitzune napisał:

Wiem Wink

To dobrze :* !
Kalpana - Na razie się tym nie przejmuj . Nie zamartwiaj na zapas . Jutro będziemy się cieszyć lub smucić razem . Ale jednak myślę że cieszyć ! Ja bym ten rok zostawiła . Bezsensu się stresować , zniżać do poziomu przygnębienia - poniżej zera . Przecież to męka , nie studia ! Nie chcemy żebyś miała urazu studenckiego :* Na Twoim miejscu zostawiłabym ten rok . Znalazła pracę na rok - przy okazji zarobiła trochę na studia za rok (jeśli tak dużo kosztują ). Masz być szczęśliwa ! Mają to być studia z sukcesem a nie ze złymi wspomnieniami . Rodzice na pewno to rozumieją tylko nie spodziewali się takiej sytuacji . Chcą Twego szczęścia , jestem tego pewna ! Ja też chcę żebyś była szczęśliwa i wieleee razzyy , ba zawsze ! : przychodziła do nas z uśmiechem na ustach i z dobrymi historyjkami dnia .

Ale teraz baw się dobrze z tymi superowymi śpiewającymi menami ! Od razu powodują uśmiech na twarzy każdej tak pięknej kobiety jak Ty ! :mrgreen:

PostWysłany: Sob 19:04, 10 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Ja nie będę tam nawet zaglądać - za bardzo się Garfielda boję (wiadomo z czym mi się kojarzy xDDDD).

Przyszłam promować moich chłopców, bo wczoraj w sieci pojawił się ich pierwszy klip :P.

Link

IIIIIK! Wokal Cypisa na początku i na końcu. IIIIK! xDDD
<33333

Ostatnio zmieniony przez Kalpana dnia Sob 19:07, 10 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

PostWysłany: Sob 19:04, 10 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22

Miasto: Mława
Powrót do góry

Shee, a jak wolisz?
Kalpana, Ty tylko o jednym xD A się pochwalę, że ten kawałek słyszałem nawet ;)

Kremówka, my sweet sister:* ~Forumowa Mapka Użytkowników~

PostWysłany: Sob 19:05, 10 Paź 2009
Raz3r

Pochwał: 36

Miasto: LbŃ
Powrót do góry

Muszę coś babci pomóc . :pokazal jezyk:
Wracam za 10 minut ! ;)

Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'

PostWysłany: Sob 19:06, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann - dziękuję Ci jeszcze raz :*. Bardzo pomagają mi Twoje słowa :). Wcześniej byłam w takim stanie, że każda próba pocieszania strasznie mnie irytowała, bo myślałam, że wszyscy są przeciwko mnie. Ale teraz jest już lepiej :).

PostWysłany: Sob 19:06, 10 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Kalpana, oni są dla mnie geniuszami jeśli chodzi o czystość dźwięku :serducho: i ogólny klimat - genialny. Ale za barwę wokalu będę ich nękać po wieczność :twisted:

ann napisał:
Zaskoczę w odpowiednim momencie !

Czekam :twisted:

Ostatnio zmieniony przez Shitzune dnia Sob 19:08, 10 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.

PostWysłany: Sob 19:07, 10 Paź 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Kalpana strasznie mi się podoba ta wersja piosenki w ich wykonaniu! :D

PostWysłany: Sob 19:08, 10 Paź 2009
Betti
Chirurg dziecięcy
Chirurg dziecięcy

Pochwał: 13

Powrót do góry

Kalpana nie dziękuj , skarbie ! :* Po prostu nie lubię patrzeć na osoby które są przygnębione i są w tak ciężkiej sytuacji .Szczególnie jeśli to Ty ! Trzeba sobie pomagać , wspierać - po to jest drugi człowiek;) Na razie o tym nie myśl , pamiętaj że ten rok może być i dobrym roczkiem a nie tym złym ! A jak i co postanowisz na pewno będzie dobrym postanowieniem bo Twoim ! :*

PostWysłany: Sob 19:09, 10 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

Shitzune napisał:
Ale za barwę będę ich nękać po wieczność

Shee - ja tam jestem kompletną nowicjuszką, jeśli chodzi o ich technikę, barwę, czy cokolwiek ;). Zdaję się na Twój osąd w tej kwestii :P. Mam po prostu do nich straszliwy sentyment - kocham ich nie tylko słuchać, ale oczywiście także patrzeć :P. Tak jestem z nich dumna, że w końcu płytkę wydali - cudnie wyprodukowana, estetycznie i z pomysłem. Moim jedynym zastrzeżeniem jest za mała liczba piosenek :P. Zdecydowanie brakuje mi w ich wykonaniu Eye of the tiger, Billie Jean, czy Stand by me :P.

PostWysłany: Sob 19:11, 10 Paź 2009
Kalpana
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

Raz3r, dla mnie to bardziej obietnica.

Dodano 2 minut temu:

Kalpana, oni i tak biją na głowę i resztę części ciała 99% tego, co leci w radiu ;) A pan wokalista też bardzo ładnie śpiewa, tylko że za bardzo się stara, żeby to tak brzmiało "wokalnie".

PostWysłany: Sob 19:15, 10 Paź 2009
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Powrót do góry

Shitzune napisał:
on, zdaje się, grał w Grey's Anatomy

zgadza się :D a Colin to klasa sama w sobie, uwielbiam Darcy'ego w jego wykonaniu <3.

Chasper, specjalnie dla Ciebie raz jeszcze (one chodzą za mną od wczoraj :P)

PostWysłany: Sob 19:16, 10 Paź 2009
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72

Miasto: G.||Gdynia
Powrót do góry

Wróciłam ! ^^

PostWysłany: Sob 19:16, 10 Paź 2009
Lady M
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 89, 90, 91 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny
Strona 90 z 1005

Skocz do: