_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 21:54, 14 Paź 2009
A więc... Na tej stronce, co Ci podałam mają niestety tylko jeden rząd na każdy z koncertów do sprzedania. Także bilety nie są wykupione, tylko oni prezentują miejsca z ich oferty, które możesz zarezerwować. Najlepsze miejsca (czyli najbliższe rzędy, żeby widzieć oczy Cypisa xD) można będzie kupić na miejscu, gdzie koncert będzie się odbywał. Możliwe, że u Was nawet nie zaczęli sprzedawać biletów, skoro koncert jest w dalszym terminie (u nas, znaczy w Toruniu, sprzedaż ruszyła chyba od początku tego tygodnia). I najprawdopodobniej wszystkie bilety, nie ważne na jakie miejsca, będą w tej samej cenie.
Dodano 38 sekund temu:
ann - ale ślicznie wyglądasz!
Dodano 2 minut temu:
Ja muszę się ulotnić niestety - lek na sen zaczął działać :).
Branoc Wam!
ann dobrej nocy :) ja też już uciekam :) jeszcze chwilka dla mojego cudownego Małża i też do lóżeczka:) dobranoc wszystkim i do napoisania :*:*:*:*:*
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 22:01, 14 Paź 2009
Chasper witaj... siostro?? mogę tak do CIebie mówić
no oczywiście :* będzie mi bardzo miło, siostro :D :*
ann napisał:
Miłej wycieczki, kochanie !
dziękuję, dziekuję :mrgreen: mam nadzieję na zÓo :twisted: :twisted:
Kalpana no to cudnie :mrgreen: :mrgreen: koncert u nas jest 21 listopada więc może jeszcze faktycznie nie zaczęli sprzedawać... trzeba się wybrać do Teatru :twisted:
dobry wieczór ponownie :*
Weszłam na dosłownie 10 min. bo jutro muszę wstać wcześniej niż zwykle, bo zdecydowałam się poprawiać spr. z matmy (z którego zresztą miałam 4, ale u nas system punktowy, a że kartkówki dwie zawaliłam to spróbuję nadrobić trochę punktów tą poprawą) i muszę być w szkole na 7:10 masakra :? mój mózg o tak wczesnej godzinie nie myśli, a do tego później dwu godzinna prac klasowa z polaka :? trzymajcie kciuki :D
Sro 22:52, 14 Paź 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Sro 23:01, 14 Paź 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 7:28, 15 Paź 2009
Witajcie kochani! (jeśli ktoś tu w ogóle jest :P)
Teoretycznie nie jestem już studentką UMK :D. Rezygnacja złożona, zostałam skreślona z listy. Teraz tylko pozostaje ta nieszczęsna obiegówka. Mam do przelecenia 8 bibliotek, czy tego typu rzeczy. Wszystko byłoby ok, ale powiem szczerze, że nie mam pojęcia, co gdzie się znajduje, bo nigdy tam nie byłam :P. Nie znam ulic w mieście, więc jest jeszcze gorzej. Ale przeżyję - już jedną rzecz mam z głowy :). Wysłałam wiadomość do znajomych z innych for (forów? xD) o pomoc z tą obiegówką - też studiują w Toruniu, tyle że zdecydowanie dłużej niż ja, więc znają miasto, a przynajmniej te obowiązkowe, uniwersyteckie ośrodki :P. Mam nadzieję, że któraś z nich będzie chętna do pomocy, bo inaczej załatwianie tej obiegówki zajmie mi całą wieczność :P.