powiedziała jasno, że będzie dużo Huddy scen i dodatkowo dowiemy się coś o ich przeszłości.
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 19:16, 19 Paź 2009
Dzień Dobry ! Jestem wykończona psychicznie raczej niż fizycznie . Po prostu nadal dowala mnie ten kolega i to już nie robi się śmieszne ..
DLATEGO : I DON'T LIKE PON. , WT. I PIĄTEK ! Bo mamy lekcje w grupach , najdłuższej . Gdzie krążą przy stole tylko jedne a te same tematy ;C
Lenistwo to największa moja wada. :) Przez dwa tygodnie praktycznie nic nie robiłam na wykładach i teraz muszę siedzieć i nadrabiać notatki. :/ Pewnie i tak nie skończę dzisiaj, na szczęście jutro na 12. :D
Pon 19:21, 19 Paź 2009
w sumie masz rację :D Pozostaje tylko czekać i wyglądać Hamerona.
Hej ann :* :*
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 19:23, 19 Paź 2009
ann kochanie :*
ja sobie na szczęście Piotra wybiłam z głowy raz a dobrze dziś po tym jak się na mnie obraził za to ze rozmawiam z martyną (oni w piątek sie pokłucili i wymagają odemnie żebym wybrała stronę phhhi i jeszcze co!)
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pon 19:24, 19 Paź 2009