Ojć ! Tyle mnie ominęło że już nowe rodzeństwo . Gratulacje !
Ja już mam dość . Jestem zdołowana ! Nadal mnie stara pani gnębi i po prostu myślę tylko o jednym.. o tym żeby ze sobą jakąś skończyć .
Raz3r i ten program nie pousuwa mi nic potrzebnego? bo ostatnio jak chciałam zwolnić miejsce na kompie to skończyło się na wgrywaniu systemu na nowo xDDD
a ja ani drugiego nie mam, ani bierzmowanego nie będę miała:P
Sro 18:21, 21 Paź 2009
Ojć ! Tyle mnie ominęło że już nowe rodzeństwo . Gratulacje !
Ja już mam dość . Jestem zdołowana ! Nadal mnie stara pani gnębi i po prostu myślę tylko o jednym.. o tym żeby ze sobą jakąś skończyć .
ann aż tak strasznie jest? ale przecież jesteś super! nadal Ci zaniża samoocenę?
Mirela no właśnie zauważyłam ;)
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Liberum VETO!!!!!!!! samobójstwo to nie jest nigdy NIGDY żadne ale to ŻADNE wyjście...
to niczego nie rozwiązuje... tylko tchórze którzy boją się stawić czoła problemom idą na szafot z własnej woli... a wystarczy powiedzieć
Spojler:
NIECH k**wa SIĘ PANI ODPIERDOLI ODE MNIE... NIECH NIKT MI k**wa NIE MÓWI JAK MAM ŻYĆ BO NIKT ZA MNIE NIE UMRZE
a w spoiler dałem jak ja bym to powiedział i tam nie ma żadnych ułagodzeń.. ani K*** a po 22 to by normalnie poszło :p
no to toast *wznosi toast* za 400 postów Nemezis i za te drzewa z których będą zrobione nasze trumny...
... oby rosły jak najdłużej
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 18:26, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 18:23, 21 Paź 2009
ann, czemu ze sobą? Skończ ze starą panią! Pomożemy. (:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Majek on usuwa tylko te pliki, które są nieużywane (czyt pozostałości po deinstalacjach itp.) Które są tak poukrywane, że czasami dużo miejsca zajmują. Nic się nie stanie, to mogę Ci zapewnić ;)
A ja wam moich imion nie zdradzę o! Bo jestem zÓy :twisted:
Caellion ależ samobójstwo to jest jedyne wyjście .
Nie da się tego pokonać bo to jest nauczycielka . Teraz przy każdej okazji gdy ktoś popełnia błąd wymienia moje nazwisko i mówi całe to zdarzenie które miało miejsce wczoraj .
Ja dziękuję ZA TAKIE ŻYCIE ! Życie w ciągłym strachu i z wiedzą że nic się nie zrobi . Zaniża mi średnią a moja samoocena maleję . Nie mówiąc o coraz to podłym humorze .
Już nawet nie mogę Wam dawać ":*" czy "*tuli*" bo nie mam na to sił i humoru . Ale dziękuję Wam za chęci pomocy ! Bez żadnej buzi . Choć chciałabym Was wszystkich uściskać .