|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 376, 377, 378 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
A ja jestem jeszcze bardziej zła i sprawdziłam w o nas Raz
Cytat: | Imię: Wmawiają mi, że Tomasz
Drugie imię: Łukasz |
Ostatnio zmieniony przez Mirela dnia Sro 18:30, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Sro 18:29, 21 Paź 2009 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Raz3r dziękuje bardzo ;* masz u mnie dług wdzięczności :D
*wznosi toast za 400*
|
|
Wysłany:
Sro 18:29, 21 Paź 2009 |
|
Majek
Reumatolog

Pochwał: 1
Miasto: Jelenia Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann nie przejmuj się starą jędzą, jest niedowartościowana i wyzywa się na Tobie :*
|
|
_________________ ✘✘✘
Nobody breaks my heart...
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)
Wysłany:
Sro 18:31, 21 Paź 2009 |
|
Mirela
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10
Miasto: Warszawa
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka napisał: | na pewno nie jest aż tak źle, |
jest fatalnie ! Z każdym dniem gorzej . A jutro mam z nią zastępstwo . Ta cała sytuacja z wtorku tak mocno mnie dotknęła BO wie że ja nigdy na jej lekcjach się nie odzywam i wie że jestem delikatna i wrażliwa na słowa .
nimfka napisał: | obejrzyj sobie House'a na poprawienie nastroju i będzie dobrze |
dziś jest House w TVP 2 . Może się nie rozpłacze i zapomnę choć przez chwilę o tej całej sytuacji
|
|
Wysłany:
Sro 18:31, 21 Paź 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann ona nie jest tego warta! zawsze, zawsze można zmienić coś w życiu, szkołę na przykład...
ale niektórych rzeczy już się nie odwróci...
kochana *tuli* jesteśmy z Tobą
Dodano 41 sekund temu:
nie martw się :*
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 18:33, 21 Paź 2009 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann a gadałas o tym z rodzicami / dyrektorką? może ktoś powinien przejść sie do baby i jej co nieco powiedzieć? (u mnie w klasie w gimnazjum na zÓą polonistkę nasłali kuratora i na koniec roku wszystkim podwyższyła oceny xD)
|
|
Wysłany:
|
Majek
Reumatolog

Pochwał: 1
Miasto: Jelenia Góra
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann nie wiem, czy akurat ode mnie chcesz słuchać pocieszania, ale chyba nie masz wyjścia...
może i faktycznie ta baba jest okropna...
i może zaniża Ci samoocenę i zamienia w koszmar szkołę...
ale kochana, to przecież TYLKO szkoła, i to TYLKO głupia, stara, sfrustrowana, niespełniona, zakompleksiona kobieta, które swoje kompleksy leczy poniżając innych, tych, w których widzi wszystko co, czego sama nie ma - młodość, radość, perspektywy, szczęście, urodę...
nie przejmuj się kochana... szkoła tak naprawdę nie jest w życiu najważniejsza, skończy się szybciej niż zauważysz...
Ty masz prawo do porażek i błędów i nikt, absolutnie nikt nie ma prawa Cię poniżać i wyśmiewać z ich powodu...
A poza tym pamiętaj, że wszyscy tutaj Cię strasznie lubimy i uważamy że jesteś wspaniałą osobą :*
|
|
Wysłany:
|
kremówka
Chirurg ogólny

Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Mirela Ty zÓa kobieto :twisted: Te dwa mam w papierach, a z bierzmowania wam nie powiem ;P I tego nie wyciągniecie :twisted:
Ann po prostu się nie przejmuj tym tak. Co z tego, że to nauczycielka? Siedź na lekcji i patrz się na nią wzrokiem "mam to w du.. co pani o mnie myśli" i wszystko. Uwierz mi na swojej drodze spotkałem wielu nauczycieli, i z każdym idzie sobie poradzić ;)
|
|
Sro 18:34, 21 Paź 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann, a co się stało się?
|
|
Sro 18:35, 21 Paź 2009 |
|
Gorm
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann kremówka ma zdecydowanie rację! naprawdę, jesteś wspaniałą osobą i żadna baba tego nie zmieni! nie słuchaj jej, przecież świat nie kręci się tylko wokół jakiejś kobiety, ona nie powinna nic znaczyć w twoim życiu! Postaraj się nią nie przejmować, albo na prawdę pójść z tym do kogoś...
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Sro 18:37, 21 Paź 2009 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
co roku na reklamy wydaje się 500 miliardów dolarów... wg ONZ 10% tej kwoty zmnieszyłaby o połowę problem głodu na świecie
Nemezis napisał: | ann w tej chwili do mnie na dywanik! |
i do mnie.. trza się za ciebie wziąść dziewczyno...
btw a co to za różnica czy to nauczycielka czy nie... mówisz dostajesz opierdziel ale najprawdoodobniej zatkasz jej usta... a jak nie to i tak będziesz miałą satyswakcję że coś postawiłaś i nie dajesz sobie w kaszke dmuchać
Sevir napisał: | ale niektórych rzeczy już się nie odwróci... |
... takich jak samobójstwo...
kremówka napisał: | TYLKO głupia, stara, sfrustrowana, niespełniona, zakompleksiona kobieta, które swoje kompleksy leczy poniżając innych, tych, w których widzi wszystko co, czego sama nie ma - młodość, radość, perspektywy, szczęście, urodę... |
...szacunek do samej siebie, pewności siebie, atrakcyjności (zgubiłem inne słowo które bardziej mi tu pasowało :lol: ) a tak w ogóle
zakład że nie ma jej kto przelecieć i dlatego jest taka wredna dla ciebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Gorm napisał: | ann, a co się stało się? |
jedyny mądry... tak się w tym trochę zapieniliśmy (wszak chodzi o naszą kumpelę.. kogoś ważnego...) że nawet nikt nie zapytał co sie stało
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sro 18:44, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sro 18:39, 21 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a poza tym, jak napisałam - to tylko nauczycielka, nikt ważny... jakbyś miała taką mamę - to byłby problem, bo matkę ma się na całe życie, ale nauczycielka? nauczyciele przychodzą i odchodzą, szkoły się zmienia...
|
|
Wysłany:
Sro 18:41, 21 Paź 2009 |
|
kremówka
Chirurg ogólny

Miasto: Kraków
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Shitzune
Katalizator Zbereźności

Pochwał: 47
Miasto: Graffignano
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
KoHani dziękuję Wam !
Z nauczycielką nie da się nic zrobić . Uczy w tej szkole od 30 lat . Uczyła rodziców moich kolegów a nawet uczyła niektórych nauczycieli malarstwa . Jej się nie da wywalić . Kocha szkołę , kocha uczyć . Szkoła jest dla niej jak tlen więc szybko nie pójdzie na emeryturę a już powinna .
Nigdy nie miałam z nią najlepszych kontaktów . Ale to wszystko stało się we wtorek . Na WOSie (mam z nią WOS i historię) . Oddawała zadania o Napoleonie . Tylko mnie , wstawiła trójkę . Jako normalna uczennica chciałam się dowiedzieć : co , jak i dlaczego . Więc spytałam na forum klasy "Proszę Panią , dlaczego dostałam z testu trójkę ? " . Zaczęła mnie zjeżdżać z góry na dół : że chaotycznie , że zdania podzielone . Żebym przed takimi pytaniami lepiej popatrzyła na pracę szóstkowiczów . Że mam gorsze prace od jednej mojej koleżanki (jest dość kiepską uczennicą) i wymówiła coś takiego " No cóż.. niektórzy to nie mają talentu do takich prac. Kompletnie się do tego nie nadają! ". Ja zaczęłam mówić że robiłam tą pracę z podręcznikiem. Wyśmiała mnie ! A potem była chwila ciszy i..
" Na złość , w takim razie spytam *moje nazwisko* ". Zatkało mnie . Miałam opowiedzieć o całym tym zadaniu czyli Napoleonie .Kazała mi zamknąć książki . A ja na to " Ale my klasowo zgłosiliśmy nieprzygotowanie" . Ustaliliśmy z klasą że zgłaszamy "np" jak kogo kolwiek spyta (zrobiliśmy klasowy protest bo cała klasa ją nienawidzi). Oczywiście ucieszyła się , cieszyła się przy wpisywaniu jak głupia i oczywiście chciała wykłócić mnie z szóstkowiczami bo powiedziała " A wiesz dziecko że jak ktoś z osób które mają szóstki zgłosi nieprzygotowanie to już nie ma szansy na ocenę celującą ? " . Na szczęście wszyscy nie uwierzyli , ja miałam łzy w oczach . Teraz się na mnie wyżywa .
Sprawę zgłaszam pani wychowawczyni(akurat musiała w tym tygodniu zachorować) . Potem rodzice idą . A jak nie zadziała , tata idzie do niej osobiście i jej dowali .
Jutro mnie pewnie spyta więc..
|
|
Wysłany:
Sro 18:44, 21 Paź 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 376, 377, 378 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 377 z 1005 |
|