Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 378, 379, 380 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Wiadomość Autor

Zacytuj zaznaczone Odpowiedz z cytatem

Caellion no nie każdy byłby w stanie dać nauczycielowi wibrator...

ann no to jak będzie? poradzisz sobie, kochana?
czy reszta klasy naprawdę się tym przejęła, czy zmienili swoje zdanie na Twój temat przez to, co powiedziała?

Ostatnio zmieniony przez Sevir dnia Sro 19:01, 21 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz

http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/

PostWysłany: Sro 18:59, 21 Paź 2009
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11

Miasto: Poznań
Powrót do góry

ann ja przez całą podstawówkę musiałam udowadniać, że sama rysowałam prace na plastykę, bo babka mnie nie lubiła i uważała że skoro mnie nie lubi nie mogę umieć malować. Ale to się da przeżyć, to tylko szkoła. To jakie masz oceny nie wpływa na to jaką jesteś osobą

Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Marg :*
bo M&M'sy zawsze lecą w kulki;)

PostWysłany: Sro 19:00, 21 Paź 2009
Mirela
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 10

Miasto: Warszawa
Powrót do góry

ann będzie dobrze zobaczysz ;* także nie załamuj się!

PostWysłany: Sro 19:02, 21 Paź 2009
Majek
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 1

Miasto: Jelenia Góra
Powrót do góry

Ann a czemu zostajesz w liceum tam gdzie masz gimnazjum właściwie?

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Sro 19:02, 21 Paź 2009
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Miasto: Kraków
Powrót do góry

będę już znikać niestety :(

ann jestem z Tobą! jesteśmy z Tobą! nie daj się jej... *tuli* :przytul:

PostWysłany: Sro 19:03, 21 Paź 2009
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

kremówka masz oczywiście rację ! Powinnam patrzeć na bliskich znajomych , rodzinę . Na swoje własne zdrowie . Ale to się tak łatwo mówi ale tak nie jest .
Wy . Odpowiecie sobie na pytanie : Czy nie czulibyście się tak samo jak ja po takiej sytuacji ? Pomyślcie . Macie podobny charakter jak ja . Nic złego nie zrobiliście a zostaliście zjechani z góry na dół bo zadałam jedno normalne pytanie .

Caellion napisał:
nie ma jej kto przelecieć... to daj jej wibrator niech się zabawi na przerwie.. po prostu się nie rozluźniaął do długiego czasu...

OK . Zrobimy składkę

Cytat:
To jest najgłupsza z możliwości. Pomyśl o tym ile jeszcze w życiu mogłabyś zrobić, osiągnąć. Poza tym pomyśl o twoich bliskich, o tych którzy cię kochają. Samobójstwo nigdy nie jest dobrym rozwiązaniem.

Chyba mówię tak tylko bo mnie puszczają emocje . Ale pewnie nigdy bym tego nie zrobiła bo po prostu : boję się . Samobójstwo jest znienacka , jak się o tym mówi to się nie zrobi . Więc jest to pewne że tego nie zrobię . Ale mam takie myśli .
CHYBA MUSZĘ IŚĆ DO PSYCHOLOGA .

PostWysłany: Sro 19:03, 21 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49

Powrót do góry

to z tym wibratorem to był raczej dowcip... ale nie od dziś wiadomo że rozluźnienie się nawet szybkie... uspokaja

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 19:04, 21 Paź 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

ann napisał:
W jak dalekiej przyszłości ?

na studiach, w urzędach, w pracy, na wycieczce, znajomych znajomych.

ann napisał:
ale chodzi o to że powiedziała o mnie na cały forum klasy

Powiedziała o Tobie przy ludziach, którzy Cię znają, po prostu szok. Problem by był jakby nazwała Cię pedofilem w zatłoczonym eMPeKu, a nie, że koleżanka napisała lepiej przy klasie. Ja na prawdę nie widzę w tym żadnej tragedii, może się mylę, a może czasem potrzebny jest ktoś, kto zamiast płakać z Tobą po prostu da Ci kopa w tyłek, żebyś szła dalej.

Zawsze byli nauczyciele fajni i nie-fajni. Tego się nie zmieni, ja miałem w liceum z historii 6, z wos-u 5, a na fakultecie przed maturą u innego kolesia ledwo co wyciągnąłem na 3 (na koniec of course), bo tak piłował, ale nadal żyję, chodzę, oddycham.

Już pościeliłem!

PostWysłany: Sro 19:05, 21 Paź 2009
Gorm
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 7

Powrót do góry

Sevir napisał:
no to jak będzie? poradzisz sobie, kochana?

Zobaczymy jak sytuacja będzie wyglądała jutro . I w przyszły tydzień.Jeśli będzie się pogarszać : zacznę działać !

kremówka napisał:
Ann a czemu zostajesz w liceum tam gdzie masz gimnazjum właściwie?

Bo lubię tą szkołę ! Nie chcę zaczynać od nowa : poznawania zasad , nauczycieli i oczywiście klasy . Szkołę bardzo lubię . Tylko po prostu ostatnio mam doła.
Jeszcze rok z tą kobietą .Tylko czy ten rok przetrwam ? Oto pytanie .

PostWysłany: Sro 19:06, 21 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann napisał:
Czy nie czulibyście się tak samo jak ja po takiej sytuacji ? Pomyślcie . Macie podobny charakter jak ja . Nic złego nie zrobiliście a zostaliście zjechani z góry na dół bo zadałam jedno normalne pytanie .

ja poszedłbym do toalety... walnął parę razy z pięści w ścianę i trochę bym sie uspokoił... a no i nie czekałbym z podkablowaniem... wszak to nie musi być wychowawczyni... może to być jakiś inny poedagog czy tam psycholog szkolny

ann napisał:
OK . Zrobimy składkę

to daj nr konta to się zrobi ogólnoforumową zrzutkę na szczytny cel.. rozluźnienie sztywnej baby

sis - Sevir :**

... i dopiero wtedy stało się światło

"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."

PostWysłany: Sro 19:07, 21 Paź 2009
Caellion
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15

Miasto: Bełchatów/łódź
Powrót do góry

ann też nie raz mam takie myśli, jednak zawsze pozostaje ten strach...
niektórych charakter jest po prostu wredny, często nie da się z tym nic zrobić, jedynie olewać albo powiedzieć prosto w twarz tej osobie, co się o niej myśli. Nie podkulać ogona pod siebie, dając się poniżać, bo wtedy nic się nie zmieni! Pójść do kogoś, jeżeli się samemu nie poradzi z takim problemem, działać! Nie trzeba samemu. Jednak nie wolno się poddawać. Trzymaj się, ann.

papa :*

PostWysłany: Sro 19:08, 21 Paź 2009
Sevir
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry

ann uwierz mi, ja tez jestem nieśmiała. wstydzę się załatwiać różne rzeczy w urzędach, u lekarza itp, chociaż już stara dupa ze mnie ;)
i wiem, że takiej nauczycielce też bym nic nie odpowiedziała, tylko stałabym i słuchała jak mnie objeżdża...
i wydaje mi się, że wiem jak się teraz czujesz... tylko w takiej sytuacji nie powinnaś się skupić na tym co złe, tylko na tym co Ci się udaje i na tym co jest dobre - na tym, że masz przyjaciół, kochającą rodzinę, że możesz z nimi zawsze pogadać jak masz problem i że oni wiedzą, że jesteś o wiele więcej watra od jakiejś głupiej baby...

avek i banner mojej roboty

TuSinka No. 16
Bo oboje nie lubimy poniedziałków... - Raz3r's sister ;*

PostWysłany: Sro 19:09, 21 Paź 2009
kremówka
Chirurg ogólny
Chirurg ogólny

Miasto: Kraków
Powrót do góry

Dobry wieczór!
Aniu, proszę, nie smutaj się i nie pisz bzdur o samobójstwie.
To tylko drobny epizod z całego życia o którym szybko zapomnisz. Też miałam taką nauczycielkę i rada była jedna - przetrzymać :roll:
A psycholog to dobre wyjście, bo czasami trzeba się komuś takiemu wygadać.
Uśmiechnij się, słoneczko :przytul:

,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'"

PostWysłany: Sro 19:09, 21 Paź 2009
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19

Powrót do góry

ann nie daj sobie wmówić że jesteś gorsza! bo tak nie jest. i naprawdę potem jest trudno i wiem to bo praktycznie od gimnazjum mam tak niską samoocene że wręcz się nienawidze... a historia nie jest najważniejsza - olej ją i skup się na innych przedmiotach. bo nawet jak na świadectwie bedziesz miała same dobre oceny i jedną tróje z historii to nikt na to uwagi nie zwróci

PostWysłany: Sro 19:10, 21 Paź 2009
Majek
Reumatolog
Reumatolog

Pochwał: 1

Miasto: Jelenia Góra
Powrót do góry

Gorm a nie wydaję Ci się .. że jak dalej to tym ludzie mądrzejsi ? Bo moim zdaniem początki są najgorsze, potem idzie się dalej .

Gorm napisał:
a na prawdę nie widzę w tym żadnej tragedii, może się mylę, a może czasem potrzebny jest ktoś, kto zamiast płakać z Tobą po prostu da Ci kopa w tyłek, żebyś szła dalej.

Dla Ciebie to nie jest tragedia . Jesteś silny z charakteru . Ciebie takie rzeczy nie dobijają . Dlatego zadałam pytanie co byście zrobili na moim miejscu jakbyście byli wrażliwi jak ja . Na uczucia .
Nie uważasz że to przegięcie ? Czy normalna nauczycielka zaczęłaby bez powodu się tak do mnie wyrażać ?

Gorm napisał:

Zawsze byli nauczyciele fajni i nie-fajni.

Ale są granice ! Są granice . Czy jakby Cię biła albo wyzywała to byś dał do grup nie-fajnych czy do tych okrutnych ? Sprawy nie można odstawić tak sobie . Może to jest taka próba na przyszłość ale to jest też taka nauka by nie zostawiać wszystkiego bez żadnego słowa sprzeciwu . Bo ja tej sprawy tak łatwo jej nie odpuszczę .

PostWysłany: Sro 19:10, 21 Paź 2009
ann
Dziekan Medycyny
Dziekan Medycyny

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Strona Główna -> Ostry Dyżur Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 378, 379, 380 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005  Następny
Strona 379 z 1005

Skocz do: