|
 |
[sezon 6] Spoilery
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36, 37, 38 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
świetna fotka:)
|
|
Czw 19:37, 22 Paź 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
to nie o 6 sezonie, ale nie wiem gdzie dac. postaram sie przetlumaczyc dzis/jutro
Cytat: | While we were busy paying attention to Sony and Nintendo last Tuesday, Legacy Interactive quietly announced a video game that will kill your console nine times before finally saving its life.
Yes, House is getting his own game for the PC, Nintendo Wii, and DS, courtesy of the company that brought you Mean Girls and Pretty in Pink, and while fans of the award-winning medical drama may be groaning, Legacy Interactive president
Ariella Lehrer assures me that they’ll do the franchise proud. In fact, with a long history of producing both detective adventures and games like Emergency Room: Code Red, you could say that House falls right in their sweet spot.
I sat down with Ariella for breakfast on the Friday following E3, not quite knowing what to expect. The announcement of House, as well as a PC game based on Murder She Wrote, managed to slip by last Tuesday, with Nintendo and Sony press conferences neatly smothering the news, so I had no idea the announcement had even been made.
As a pretty huge fan of House, I was at first surprised, but soon started asking obscure questions that Ariella wasn’t prepared to answer. Which cast were they including? Would the dead guy be in the game? Will Wilson just pop up in the middle of each case to say “It isn’t cancer” and then disappear? Will anyone have lupus?
She couldn’t answer those, but she did have some information to share. The game will consist of five cases for House and his team to solve, which will involve actual medical procedures, as well as questioning patients, breaking into their houses…you know, all the fun differential diagnosis techniques that House has taught us.
Unfortunately they’ll be using sound-alikes for the actors, as Hugh Laurie alone would probably double the development budget for the game, but I am assured they will find the best sound-alikes available. Ariella understands how important the tone is to the success of the show.
Plus, NBC/Universal is watching them like a hawk. Every bit of art, every background, and every game asset has to be approved before it makes it into the game, and no one knows what video game players want like television executives, right? Okay, perhaps not, but at least everything will be authentic.
Legacy Interactive is taking the House game very seriously. So seriously that they are holding off on the Wii version of the game until next year in order to make sure they put out the best possible product, despite the fact that there’s a built-in audience that would buy it even if it turns out to be terrible. That sort of dedication is inspiring, and as a fan of the show I am overjoyed that Legacy is handling the game…though it might just be an obscure island fugus affecting my emotions.
Look for House to hit PC and DS this holiday, with the Wii version tentatively scheduled for the next. |
i tego jeszcze chyba nie bylo
Cytat: | 'House M.D.' 6.07 Preview: Known Unknowns
During a weekend away from the hospital, House and Wilson discuss whether House should go for Cuddy or not
"House M.D." will take a two-week worth of break and return with "Known Unknowns" in the second week of November. Similarly, Cuddy, Wilson and House spend a weekend away from the hospital to attend a medical conference, but things don't go as planned when House's private investigator, Lucas, returns.
In the medical case, a teenage girl is brought to Princeton Plainsboro with severely swollen appendages after a wild night out. The team must work to diagnose the young girl, who is less than honest about what happened the night she fell ill. As her condition worsens, she becomes unable to distinguish fact from fiction.
Anna Lucia Attanasio guest stars as the teenage girl while Michael Weston returns to reprise his role as Lucas.
EW reported on Monday, October 19 that "NCIS: Naval Criminal Investigative Service" alumna Sasha Alexander is coming to "House" in an episode airing either late December or early January. She will be a gorgeous neighbor that comes in between House and Wilson when the house-mates move into a new neighborhood. |
Ostatnio zmieniony przez gaba dnia Czw 20:39, 22 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 20:19, 22 Paź 2009 |
|
gaba
Student medycyny

Pochwał: 8
Miasto: wroclaw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Bloopersy będą i to JAAAKIE :D
Wygląda na to, że pojawią się też te z 4 sezonu, thanks God :D
|
|
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;)
Wysłany:
Czw 22:51, 22 Paź 2009 |
|
Ewel
Neskwikowa BiolKuleczka

Pochwał: 72
Miasto: G.||Gdynia
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | W zeszły wtorek, kiedy całą swoją uwagę skupialiśmy na Sony i Nitendo, Legancy Interactive cicho zapowiedział grę video, która uśmierci wasze konsole 9 razy, aby ostatecznie ocalić im życie.
Tak, to House będzie miał swoją własną grę na PC, Nitendo Wii oraz DS, dzięki uprzejmości firmy, która wydała "Wredne dziewczyny" czy "Dziewczynę w różowej sukience", a teraz specjalnie dla fanów nagradzanego dramatu medycznego, którzy mogą narzekać, dyrektor Legancy Internative Ariella Lehrer zapewnia, że przygotuje franszyzę. Tak naprawdę, znając długą historię produkcji zarówno przygód detektywa, jak i gier typu "Emegrency Room: Code Red", możecie powiedzieć, że gra House zmieści się w ich czołówce.
W piątek poszedłem na śniadanie z Ariellą, nie bardzo wiedząc, czego mogę się spodziewać. Wyduszanie newsów na czwartkowej konferencji Sony i Nitendo o grze komputerowej bazującej na "Napisała: morderstwo" pochłonęły mnie tak bardzo, że nawet nie wiedziałem, że wyszły jakiekolwiek komunikaty o Housie.
Tak jak wszyscy fani House'a, byłem przede wszystkim zaskoczony, ale szybko zacząłem zadawać niejasne pytania, na które Ariella nie była przygotowana odpowiadać. Które postacie będą zawarte w grze? Może jakiś martwy facet? Czy Wilson pojawi się tylko w środku każdego przypadku i powie "to nie rak", a potem zniknie? Czy ktoś będzie miał tocznia?
Nie potrafiła odpowiedzieć, ale miała trochę informacji, którymi była skłonna się podzielić. Gra będzie składać się z pięciu przypadków do rozwiązania dla House'a i jego ekipy, które pociągną za sobą oczywiste procedury medyczne, jak również przesłuchania, włamania do domów... wiecie, te wszystkie zabawne techniki diagnozowania, których uczy nas House.
Niestety, do gry będą dobrane głosy tylko przypominające aktorów. Prawdopodobnie głos samego Hugh Lauriego podwoiłby koszta produkcji gry. Jestem pewien, że znajdą najpodobniejsze głosy, jak tylko będzie to możliwe. Ariella zdaje sobie sprawę, jak ważne jest to dla sukcesu gry.
Dodatkowo NBC/Universal patrzy im na ręce. Dosłownie każda część dzieła, każde tło, każdy atut gry, zanim zostanie wprowadzony, musi być przez nich potwierdzony. Nikt nie wie, czy gracze chcą zagrać w to, w co kierownictwo telewizyjne, prawda? Jasne, prawdopodobnie nie, ale przynajmniej wszystko będzie autentyczne.
Legancy Interactive traktuje tę grę bardzo poważnie. Tak poważnie, że wstrzymuję wersję gry na Wii do przyszłego roku, aby się upewnić, czy wydali możliwie najlepszy produkt, pomimo faktu, że z góry ma publiczność, która kupiłaby to nawet, jeśli okazałoby się okropne. Taki rodzaj poświęcenia jest inspirujący, jako fan serialu jestem szczęśliwy... ale to może po prostu moje emocje.
Oczekujcie gry "House" już tego lata. Wersja Wii zaplanowana jest na przyszłe. |
Cytat: | Zapowiedź 6x07 "Known Unknows"
Podczas weekendu z dala od szpitala, House i Wilson dyskutują, czy House powinien walczyć o Cuddy, czy nie.
"Dr House" będzie miał dwutygodniową przerwę i powróci z odcinkiem "Known Unknows" w drugim tygodniu listopada. Cuddy, Wilson i House spędzą weekend poza szpitalem, aby uczestniczyć w konferencji medycznej, jednak sprawy nie pójdą zgodnie z planem, gdy powróci Lucas, prywatny detektyw House'a.
Co do przypadku medycznego, nastoletnia dziewczyna trafia do Princeton Plainsboro po dzikiej nocy z mocno spuchniętymi przydatkami. Zespół musi ją zdiagnozować pomimo, że dziewczyna nieuczciwie opowiada o tym, co działo się tamtej nocy i sprawiło, że jest chora. Gdy jej stan się pogarsza, nie jest w stanie odróżnić fikcji od rzeczywistości.
Anna Lucia Attanasio będzie grała rolę nastolatki, podczas gdy Michael Weston wróci do swojej roli jako Lucas.
EW ogłosiło w poniedziałek, 19 października, że wychowanka NCIS, Sasha Alexander zafra w odcinku "Dr House'a" pod koniec grudnia lub na początku stycznia. Będzie czarującą sąsiadką, która wejdzie pomiędzy House'a i Wilsona, gdy ci przeprowadzą się do nowej okolicy. |
Ostatnio zmieniony przez gaba dnia Pią 11:49, 23 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Czw 22:57, 22 Paź 2009 |
|
gaba
Student medycyny

Pochwał: 8
Miasto: wroclaw
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ale się uśmiałam z tego filmiku :lol: Nie mogę :]
|
|
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose
Wysłany:
Pią 10:06, 23 Paź 2009 |
|
Kirteen
Lekarz rodzinny

Pochwał: 5
Miasto: Turek
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Filmik genialny! Aj dżast kent łejt! Nie ma ktoś pomysłu, skąd można by ściągnąć ten filmik? :>
|
|
Wysłany:
Pią 12:34, 23 Paź 2009 |
|
sherlotka
Pediatra

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ajj , już to gdzieś widziałam :D
Świetny filmik ! :mrgreen:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Pią 12:36, 23 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
No filmik genialny :D Pomysł i te ujęcia... uśmiałam się :D
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pią 12:51, 23 Paź 2009 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
filmik fabtastyczny spodziewam sie wiecej tego typu :D
|
|
Pią 13:48, 23 Paź 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ha! Gregi obiecał, że udostępni wpadki z 5 sezonu, jeśli jego profil na Twitterze będzie śledzić 5 tysięcy osób. To jest właśnie intro. A za 10 tysięcy śledzących profili da wpadki z kręcenia Huddzinowego striptizu!
http://www.youtube.com/watch?v=oXBygHm1n3M
Znalezione tu.
|
|
Wysłany:
Pią 13:53, 23 Paź 2009 |
|
sherlotka
Pediatra

Pochwał: 4
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Greg Y. napisał na twiterze, ze odcinek 12 nie niesie dobrych
wiesci dla Huddy.
O
|
|
Wysłany:
Pią 15:04, 23 Paź 2009 |
|
milena671
Stażysta

Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Własciwie pewne info są tylko od Grega Y. (który czesto pisze, zeby
np. nie sluchał Ausiello). I jesli pisze, ze np. odcinek 10 bedzie pelen
Huddy to nie chodzi o to, ze powiedzmy beda poczynione jakies kroki
w strone ich zwiazku, tylko chodzi o wszystie sceny z Housem i Cuddy.
Kazdy moment na ekranie z ta dwojka to Huddy.
|
|
Wysłany:
Pią 16:22, 23 Paź 2009 |
|
milena671
Stażysta

Miasto: Łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Filmik genialny! Aj dżast kent łejt! Nie ma ktoś pomysłu, skąd można by ściągnąć ten filmik? chtry |
http://www.youtube.com/watch%3Fv%3DKXrwZT5F68Q ten link z youtuba trzeba wkleić tutaj http://download.uzeik.net/pl.php
i mieć FLVplayera chyba.
nie jestem pewna czy to dobry sposób, te pliki się gdzies pozniej zapisuja
|
|
_________________ Mój Kochany małż Greg :*
my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o
- In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled.
Wysłany:
Pią 17:32, 23 Paź 2009 |
|
sinaj
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 35 Ostrzeżeń: 1
Miasto: Legnica/Radom
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Same spoilery przyprawiają mnie o nerwy, więc już się boję co będzie jak mi spieprzą Huddy :?
Co do filmiku to świetny. Chętnie bym zobaczyła wpadki ze striptizu... ;-)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Pią 21:01, 23 Paź 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 36, 37, 38 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 Następny |
Strona 37 z 92 |
|