Caellion, twój avek... O jakiego Teslę chodzi? Bo chyba nei o TEGO Teslę.
i tak i nie... ja mam Teslę z serialu "Sanctuary" ale to ten Tesla tylko że w serialu jest wampirem^^
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 22:26, 24 Paź 2009
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Sob 22:26, 24 Paź 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sob 22:27, 24 Paź 2009
Ja stawiam na Gołotę. Teraz Adamek może go obkładać ale jak w końcu jak dostanie czysto to będzie nokaut. Nie mam Polsatu wiec, musze zCzuba czytać to nie mam dokładnego obrazu walki ale znam zarysy więc, myślę że pójdzie po mojej myśli.
Sob 22:27, 24 Paź 2009
kto chce się do mnie przyłaczyć Twisted Evil Twisted Evil ?
Ja się przyłącze jeśli mogę
_________________ avek mój "Jestem nieuczciwy i uczciwie możesz liczyć na moją nieuczciwość.To uczciwi są nieprzewidywalni ,zawsze mogą zrobić coś niewiarygodnie głupiego..."- Kapitan Jack Sparrow Zazdrość to chyba najstarszy motyw morderstw na świecie.-Seeley Booth
:houselove: kliknij, jeśli jesteś fanem serialu Bones Wysłany:
Sob 22:28, 24 Paź 2009
Już bym go bardizej pod genialnego psychopatę podpasowała.
skoro chce pozamieniać ludzi w swoich pobratyńców to chyba coś z psychopaty ma.. zważywszy, że nie był wampirem od początku... dopiero jak napił się krwi arystokratycznego wampira (czysta krew) to zyskał taką zdolność (pięciu wypiło... jedna dostała długowieczność, Kuba Rozpruwacz może się teleportować gdzie chce, Watson otrzymał genialny umysł, a ostatnia osoba niewidzialność ale musi się rozbierać by zadziałało bo ubiór nie znika)
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Sob 22:32, 24 Paź 2009