Shitzune byłam w muzeum 2 razy. (za kazdym razem zmusiłam resztę ..nie wiedzieć czemu kocham muzea) współczuję ci jeśli bd z przewodnikiem bo muszę przyznać ze lepiej tam samemu wszystko obejść.
Ostatnio z koleżankami urwałyśmy sie od przewodnika i spotkałyśmy starszego pana który był w AK i on nas oprowadził :mrgreen:
a wiem tylko ze tam trzeba jakoś za pałacem kultury przy dużych błękitnych biurowcach skręcić w lewo i iść cały czas prosto coś mi świta nazwa ulicy grochowska. ale to tylko ja więc pewnie mi się coś przyśniło.
ann nie odpisałam ci ? ! o jeju musiałam odłożyć telefon i o nim zapomnieć. (tak to jest jak sie robi 5 rzeczy na raz) przepraszam słońce ... musisz mnie ukarać :( a tak btw to mama ak przyszła powiedziała "całkiem przyzwoicie sprzątnęłaś kuchnię"
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 19:56, 25 Paź 2009
A no właśnie Nemezis, podasz link do Twojego fbl? :>
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:02, 25 Paź 2009
Nemezis, ja też tam już byłam, też dwa razy ;) Dlatego za bardzo mi się nie chce. Ale ja chyba wolę z przewodnikiem, bez przewodnika dużo rzeczy się po prostu omija, jeśli się nie wie, o co chodzi.
Mirela, koHam Cieu :D
Czyli wysiadam na Gdańskim i czatuję na jedynkę, może dojadę ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
ann skończ!
ja już sobie ciebie na wygaszacz ustawiłam sasasa :twisted: oficjalnie bd myziana razem z jeanne :P (a właśnie wiesz co u niej bo od 2 dni mi nie odpisuje martwię sie :( moze wizja małżowin ją załamała :lol: )
stwierdzam że moje notki sie staczają :(
Sal chyba nie chcesz tego czytać :P
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Nie 20:06, 25 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 20:04, 25 Paź 2009
Dobry wieczór Wszystkim ! :*
O czym dyskutujecie ? :> :D
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Nie 20:05, 25 Paź 2009
Nemezis nie skończę ! Nie zmienię zdania . JESTEŚ CUDNA !
W końcu nie masz prawa .. mówić że ja Ci nie mogę dawać komplementów . Przecież jesteś w 5-kącie :wink:
Tak ! Dziś z nią pisałam . Pewnie nie piszę bo jesteś z innej sieci . Ale mogę ją spytać.. dlaczego Tobie nie odpisuję . W każdym razie : ma pełno testów . Jutro ze 3 . Jeszcze olimpiadę .
kochani idę siła wyższa do jutra mordki :*
dobra mam jeszcze 30 min.
ann przesadzasz nie jestem CUDNA co to to nie!
martwię sie o mojego dziubka na smsa mi nie odp. na gg też nie :(
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Nie 20:12, 25 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie 20:09, 25 Paź 2009
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Nie 20:10, 25 Paź 2009