*słucha Of Moons, Birds & Monsters MGMT i zawiesza na ścianie tarczę z twarzą niszczycielki płyt* Proszę, ulżyj sobie. Jakby ktoś pytał, noże i tasaki mam ja.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 18:06, 27 Paź 2009
a lasery też masz, agawa5? bo nie tylko noże są niebezpieczne.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 18:12, 27 Paź 2009
*tak samo flegmatycznie, dodatkowo kiwając się na fotelu w rytm muzyki z iPoda* Caellion, lasery, nitroglicerynę, dynamit, bomby bardziej lub mniej atomowe, wszystko co chcesz.
EDIT:
*powoli się podnosi, wyciąga swój ulubiony nóż (ten do ryb, przypominający piłę)* Popatrz, Twoja "przyjaciółka" dostanie zaraz po nosie! *przymierza się, rzuca... i trafia*
Ostatnio zmieniony przez BluePoliceBox dnia Wto 18:16, 27 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 18:14, 27 Paź 2009
Oj, jak ja nienawidzę, jak ktos mi niszczy moje rzeczy! Kiedys moją ukochaną ksiazkę znajoma oddała mi, uwaga, obsikaną przez kota...
Spojler:
Miło kur*a
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Wto 18:14, 27 Paź 2009
Ulka95 jak to dla ciebie takie ważne to mogę ci sprezentować nową :* bonie mogę patrzeć jak nabawiasz sie nerwicy kotku ulżyj sobie czymś nie wiem zmaltretuj zeszyt pluszaka cokolwiek :*
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Wto 18:15, 27 Paź 2009
agawa ale tiego nie masz... *tworzy sporą kulę ognia i rzuca nią w stronę zdjęcia... które no cóż zamienia się w wielką dzurę w miejscu twarzy*
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 18:23, 27 Paź 2009