Oooo, zasluchuję się w Alicii Keys, miod na moje zmęczone malżowiny (ach, te dwuznaczne wyrazy :D)
A swoją drogą Raz to masz świetny banner xD
_________________ 'Można mnie nie lubić, ale nie ignorować'...
Hattrick-moja siostra, która okazała się bratem. Po prostu. Wysłany:
Wto 18:25, 27 Paź 2009
Dzięki wam za pociesznie...udało mi się odkleić gumę, nie został ślad...(ale zostawię ją na jutro i wkleję jej we włosy) i pomidor też chyba zaraz zejdzie...ale ta 3,5 cm rysa mnie powala...
Wto 18:26, 27 Paź 2009
Słucham Enyi, a konkretniej jej płyty z 2000 r. A Day Without Rain. Ulka, proponuję, byś po lekcjach zawlokła ją do toalety, wsadziła głowę w kibel i spuściła wodę.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Wto 18:28, 27 Paź 2009
Nie martw się mój plan na jutro(trochę dziwny więc jak nie chcecie stwierdzić że jestem porypana nie otwierajcie)
Spojler:
8:50 - koleżanka spada ze schodów
9:50 - guma we włosy
9:52 - skopię jej dupę
10:00 - wyrwę jej kłaki
potem przerwa na pedagog
12:00 - znokautuję ją na wfie
byś po lekcjach zawlokła ją do toalety, wsadziła głowę w kibel i spuściła wodę.
no pranie mÓózgu dobrze jej zrobi... o ile jakiś mÓózg ma.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 18:29, 27 Paź 2009
8:50 - koleżanka spada ze schodów
9:50 - guma we włosy
9:52 - skopię jej dupę
10:00 - wyrwę jej kłaki
potem przerwa na pedagog
12:00 - znokautuję ją na wfie
13:00 - wlokę ją do kibla i spuszczam wodę, żeby wypłukać jej głupie pomysły
No Enya piękna, ale dzisiaj miałem raczej ochotę na coś mniej nostalgicznego.
Chryste naszej matematyczce wszedł normalnie szatan w dupę. Zrobiła się tak upierdliwa i do wszystkiego się doczepia, że mam chęc rzucić w nią krzesłem.
W ogóle to robimy w szkole Balladynę w stylu Tima Burtona, ale co z tego, skoro z proby na probę przychodzi mniej osób, denerwuję się na nich niesamowicie, bo jestem 'dajrektorem' ;/
Wto 18:34, 27 Paź 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Wto 18:34, 27 Paź 2009
możemy iść pod jej dom... porzucać do kosza czy wnętrza domu
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Wto 18:36, 27 Paź 2009