i znów jestem na chwilkę :D uporałam się z zadaniami i wpadłam zobaczyć co słychać :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Sro 20:35, 28 Paź 2009
jak myślicie wywalą mnie za taki fragment prozy z konkursu ?
Spojler:
jeżyki o majowym poranku śmigają to tu to tam żeglując swawolnie po niebie. Aż nagle samiec rzuca się na grzbiet samicy zaciska uścisk i zapomniawszy o locie para ptaków pikuje w dół spada w objęcia śmierci sążeń za sążniem aż w końcu samica wydaje głośny przenikliwy krzyk rozkoszy
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
a jakoś leci... popełniłem hameronka (dodatek specjalny do Listu), fika niezwiązanego z żadnym shipem (prolog jak na razie) banner który mam na sobie i trzy avki (ale to tylko wyciecie i dodanie napisu)
a tak to chory jestem
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
ann jak miło Cię spotkać :D dostałaś moje PW??? :D
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
Sro 20:36, 28 Paź 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 20:37, 28 Paź 2009
paula_ hej:) ! Dostałam ale to kochanie dajemy w czasie trwania zabawy Karaoke . A nie przez PW . Ale dziękuję ! I cieszę się że będziesz uczestniczyła :*
ale najpierw trzeba było przesyłać na PW, nie?? to chyba źle zrozumiałam :D:D:D
Sro 20:39, 28 Paź 2009