"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Sro 23:47, 28 Paź 2009
Kremówko nie ma za co ;-) i nie będę żałowała na pewno. Po to oferuję, żebyś skorzystała jeśli tylko poczujesz taką potrzebę :* wiem, że w takich chwilach najlepszym lekarstwem są rozmowy i... czas ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 23:48, 28 Paź 2009
Kochani ja też idę, bo trzeba jednak trochę pospać przed ta okropną pora zwaną porankiem ;)
dobranoc :*
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Sro 23:48, 28 Paź 2009
Juniuś w takim razie dzięki raz jeszcze i spodziewaj się tego prędzej czy później, że się do Ciebie odezwę
czekam na to z niecierpliwością ;-)
Hambarr dobranoc :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 23:58, 28 Paź 2009
a co mi tam, dodam jeszcze: za moim zarośniętym przystojniaczkiem :>
powoli się zbieram, zmęczenie mnie nawiedziło. Jak się cieszę, że śpię dzisiaj w swoim łóżeczku. Mam nadzieję, że prześpię chorobę i jutro będę jak nowo narodzona :twisted:
Dobranoc wszystkim, do jutra :papapa: :*
Czw 0:16, 29 Paź 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Czw 0:39, 29 Paź 2009
Ja jakoś mało aktywna ostatnio na forum. Chciałam sobie włączyć film, wyliczanka wskazała Na psa urok, niestety dopiero teraz okazało się, że jest z dubbingiem... i powiedzmy - jeden męski głos do aktora mi nie pasuje i nie wiem, czy jest sens się katować dzisiaj :P.