In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
rocket queen, ja nie mam negatywnych emocji Laughing wynudziłam sie jak mops, bo nie miałam do kogo ust otworzyć,aby nawiązać jakiś dialog
Gdyby nie A., to ja nie miałabym się do kogo odezwać przez najbliższe dwa semestry zajęć;) Znam ten blues. Dobrze, że już jesteś z nami i możemy sobie popisać o wszystkim i o niczym;)
Shee, za dużo wypiłaś czy jak? O jakie helikoptery Ci chodzi? ;D
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Pią 23:55, 30 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
Czuję się jakoś dziwnie dowartościowany xD
Mój mózg (o ile takie zmyślne coś posiadam) chyba odmawia posłuszeństwa dzisiaj xD Chce mi sie spać, a jest jeszcze przed 24..
Kumpel opowiadał że podobno jego znajomy grał coś a'la Neo w teledysku FL "pozytywka" (chyba o tą piosenkę chodziło... *drapie sie po głowie...* dawno mi to mówił)
ja lubię FL.
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 23:56, 30 Paź 2009
Shee, za dużo wypiłaś czy jak? O jakie helikoptery Ci chodzi? ;D
Nie piłam... :O Piosenka FL tak się nazywa. ^^
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Jak zwykle zasypiam nad klawiaturą :/ także mówię dobranoc, ale pojawię się jeszcze jutro i w niedzielę na trochę zapewne :]
poza tym jutro jadę odwiedzić moją ukochaną stajnię byłą i pożegnać się z wieloletnim podopiecznym już na dobre, bo sprzedany, ale o tym jutro :)
Marg, jak skończę pisać, będę mogła na tobie poeksperymentować? :D