|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 707, 708, 709 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Ulka95 napisał: | ja jestem zerem |
Nie mów tak !
Nawet nie możesz tak myśleć , a już wgl. pisać ! ;)
Pięknie grasz , ZWŁASZCZA , że dostałaś te nuty dopiero wczoraj ! :*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 21:01, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Popieram, ale SK to takie dziwne i przewidywalne anime...
|
|
Wysłany:
|
Jmaczek
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shitzune , gdzie jest Twoj fik , hmmm ? :evil:
|
|
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ano wczoraj...zajmie mi tydzień opanowanie całej piosenki...
A teraz idę po kolejny plaster bo się wykrwawię...i muszę wytrzeć struny i progi bo się lekko zakrwawiły... ;/
|
|
Wysłany:
Sob 21:02, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Shee, mam pytanie, czy eksperymentu mam sie dziś spodziewać ??
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 21:03, 31 Paź 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ulka,
nie jest źle, ale ćwicz, ćwicz
Myślę, że piosenki Maryli to wdzięczny temat do nauki
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sob 21:04, 31 Paź 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak się spytam nie lepiej wam założyć chata jakiegoś na osobnym serwerze?
|
|
Wysłany:
Sob 21:05, 31 Paź 2009 |
|
Jmaczek
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: | Myślę, że piosenki Maryli to wdzięczny temat do nauki |
Ta ale nie Pink Floyd...solówki puszę się nauczyć bo mnie będą odpytywać...a to jest na gitarze tak psychodeliczne że szok...
|
|
Wysłany:
Sob 21:08, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jmaczek napisał: | Tak się spytam nie lepiej wam założyć chata jakiegoś na osobnym serwerze? |
Mamy chata, ale mało ludzi tam wchodzi :P.
|
|
Wysłany:
Sob 21:08, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jmaczek napisał: | to takie dziwne i przewidywalne anime... |
jak większość.. szczególnie typu school romance albo haremówki
a jednak się ogląda... ale to właśnie są przedstawiciele mainstreamu... czyli masówy - widziałeś to tyle razy że już masz dość a jednak nadal oglądasz z pasją...
z school romance to sobie obejrzcie "Midori no Hibi' bo to fajne anime z fajnym (a dziwnym) pomysłem...
opis Midori no Hibi napisał: | Chuligani to najczęściej chłopcy cieszący się złą sławą i siejący postrach w swej okolicy. Jednak czy pod maską szkolnego zabijaki nie kryje się ktoś naprawdę wartościowy? Czy nie zaszufladkowano go kierując się pierwszym wrażeniem? Seiji " Wściekły Pies" Sawamura to właśnie jeden z "tych złych". Jego prawa pięść to już legenda,a każdy kto miał z nią styczność poddaje się bez walki. Pozory mogą jednak mylić... W głębi duszy Seiji nie lubi przemocy i jest naprawdę miłym licealistą. Niestety zła fama przyciąga do niego najróżniejsze indywidua i przysparza samych kłopotów. Chłopak nie cieszy się zainteresowaniem wśród płci pięknej i w ciągu 17 lat swojego życia nie miał żadnej randki. Odmowa dwudziestej dziewczyny z rzędu przepełnia czarę... Załamany Seiji zaczyna się martwić czy przypadkiem nie będzie mu pisane spędzenie reszty żywota ze swoja prawą ręką jako dziewczyną... Los bierze jego słowa zbyt dosłownie. I tak następnego dnia po przebudzeniu chłopak odkrywa, że jego prawica przeistoczyła się w dziewczynkę imieniem Midori Kasugano. Szok pogłębia się gdy dziewczyna wyznaje Seiji'emu, że żywi do niego głębsze uczucia... |
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Sob 21:11, 31 Paź 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 21:10, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Nemezis
The Woman

Pochwał: 19
Miasto: 221B Baker Street
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Nemezis :papapa: :*
|
|
Wysłany:
Sob 21:11, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
hej wszystkim xD
ale ja się dzisiaj narobiłam...
byłam na zakupach nakupiłam sobie rzeczy nogi mi odpadają a jak wróciłam do domu to musiałam jeszcze dokończyć sprzątanie zrobić ciastka i babcia zagoniła mnie na cmentarz do grabienia liści ....
ufff
|
|
Sob 21:12, 31 Paź 2009 |
|
moniia2311
Stomatolog

Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
moniia2311 , hej !
*podaje łapkę na przywitanie*
Pracowity dzień miałaś ! ^^
|
|
Wysłany:
Sob 21:13, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
cześć kochani! co słychać jesienną porą? bo mnie na przykład złapało przeziębienie i chrypię jak Lennon w "Twist and shout".
|
|
Wysłany:
Sob 21:13, 31 Paź 2009 |
|
maria lucie
Torakochirurg

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 707, 708, 709 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 708 z 1005 |
|