|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 709, 710, 711 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Dzień Dobry ! Wróciłam z This is It . Jak się cieszę że te materiały ukazano fanom . Media się mylili . Mylili się co do Michaela . Pokazał WIELKIE SHOW na scenie , na próbach .. i niech teraz kryją się za krzesłami za te słowa w gazetach i w TV .
Michael był cudowny . Śmiałam się i płakałam.. wreszcie zobaczyłam go bliżej, na ekranie . Aaach.. :zakochany:
Jak dobrze mieć go w sercu !
|
|
Wysłany:
Sob 21:21, 31 Paź 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
Shitzune , nie może , tylko napewno ! ;)
Prooszę !
Dodano 38 sekund temu:
ann , cześć ! :*
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Sob 21:22, 31 Paź 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jmaczek napisał: | to jasne że ksiązka jest lepsza od filmu ^^ |
niezawsze... już nawet w przypadku Clannada tak jest. manga tragiczna za to anime dobre,.
Shitzune wrzucaj bo mnie zaciekawiłaś i ten fik będzie pierwszym fikiem huddy jaki przeczytam...
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 21:23, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
moniia2311,maria lucie witajcie
Kalpana, zgadzam sie pokaleczył ta piosenke
Shee,nie musisz :) tak sie pytam, bo zastanawiam sie, czy naszykować sobie jakieś bandaże...
Dodano 44 sekund temu:
ann witaj :)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Sob 21:24, 31 Paź 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Gdyby nie Formniak, to mogłabym oglądać MT, a tak muszę uciekać, gdy tylko ten kobieton pojawia się na ekranie. Żadna polska celebrytka (bo jak ją inaczej określić?) nie denerwuje mnie równie mocno, jak ona. Co gorsza, jej poziom żenado-wkur... rośnie wprost proporcjonalnie do upływającego czasu.
Jmaczek: nas nie bawią żadne gadulce, czaty i inne takie. Lubimy sobie powysyłać posty - ot, takie zboczenie;)
edit:
Cael, wrzuciłam linki do filmu, którego szukasz. Sama nabrałam chęci, żeby go ponownie zobaczyć, jednak poczekam jeszcze kilka dni. Mój tato znalazł najpierw plik publikacji poświęconych aborcji, potem materiały nt. pozytywnej pedofilii. Film o gejach mógłby Go powalić.
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Sob 21:29, 31 Paź 2009, w całości zmieniany 2 razy
|
|
Wysłany:
Sob 21:25, 31 Paź 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann witaj :* Cieszę się że Ci się podobało!
|
|
Wysłany:
Sob 21:25, 31 Paź 2009 |
|
Ulka95
Dziekan Medycyny

Użytkownik zbanowany Pochwał: 6
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ann
*macha łapką popijając JD*
|
|
Sob 21:26, 31 Paź 2009 |
|
moniia2311
Stomatolog

Pochwał: 5
Miasto: wołomin
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kalpana napisał: | gdybyś usłyszała tą piosenkę w jakimś innym wykonaniu pewnie miałabyś podobną opinię jak jury |
myślisz, że jury słyszała te piosenkę w innym wykonaniu? To nie ich klimaty.
Ja na całe szczęście nie mam porównania, więc mi się podobało.
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gdyby nie Formniak, to mogłabym oglądać MT, a tak muszę uciekać, gdy tylko ten kobieton pojawia się na ekranie. Żadna polska celebrytka (bo jak ją inaczej określić?) nie denerwuje mnie równie mocno, jak ona. Co gorsza, jej poziom żenado-wkur... rośnie wprost proporcjonalnie do upływającego czasu. |
rocket - mam dokładnie takie same odczucia, jak Ty :/. Nie znoszę tej baby i aż mi się scyzoryk otwiera, jak ją widzę... Podobnie mam ze Skrzynecką, która jest prawie taką samą idiotką, jak Foremniakowa.
|
|
Wysłany:
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: | więc mi się podobało. |
mi też... a nawet dostałem dreszczy
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Sob 21:27, 31 Paź 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen napisał: | Gdyby nie Formniak, to mogłabym oglądać MT, a tak muszę uciekać, gdy tylko ten kobieton pojawia się na ekranie. Żadna polska celebrytka (bo jak ją inaczej określić?) nie denerwuje mnie równie mocno, jak ona. Co gorsza, jej poziom żenado-wkur... rośnie wprost proporcjonalnie do upływającego czasu.
Jmaczek: nas nie bawią żadne gadulce, czaty i inne takie. Lubimy sobie powysyłać posty - ot, takie zboczenie;) |
spoko-czoko
każdy woli inaczej
popsrostu odświeżanie forum i czekanie na załadowanie wszystkich avkow, sygnatur itp troche zajmuje ^^
|
|
Wysłany:
Sob 21:27, 31 Paź 2009 |
|
Jmaczek
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen witaj w klubie ! Też jestem uczulona na Foremniak . Nie wiem jakim cudem dostała się do show biznesu ? Żadna gwiazda, dobrze się nie wypowiada . Zarabia na reklamach w TV i na serialach w małych rolach . Nie dość że w małych to jeszcze nie dobrze gra. Jest sobą . A jeśli jest sobą to nie jest to najlepszy film czy serial .
Dobrze że są reklamy . Uff.. chwila odpoczynku od widzenia jej na oczy .
Marguerite , maagdaa cześć :*
|
|
Wysłany:
Sob 21:28, 31 Paź 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Lupus napisał: | myślisz, że jury słyszała te piosenkę w innym wykonaniu? To nie ich klimaty. |
Oj, dlaczego nie? To bardzo znany musical, szczególnie z tego, że muzykę do niego napisali panowie z Abby. Biorąc pod uwagę jeszcze fakt, że jest to najsłynniejsza piosenka z tego musicalu - tak, mogli ją słyszeć.
|
|
Wysłany:
Sob 21:28, 31 Paź 2009 |
|
Kalpana
Dziekan Medycyny

Pochwał: 22
Miasto: Mława
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Gdyby nie Formniak, to mogłabym oglądać MT |
ja nie mogę słuchac jej opinii
ogólnie jej nie trawię.
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sob 21:29, 31 Paź 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 709, 710, 711 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 710 z 1005 |
|