Rozumiem, że już się zaopatrzyłeś w gorącą cherbatę i kocyk? :wink:
Caellion napisał:
akurat ten fiol jest baaaardzo specyficzny... jaki inny film daje tak skrajne odczucia... nienawidzę go bo jest głupi, a lubię go bo jest fajny
Mnie czasem załamują jego idiotyczne sytuacje, a szczególnie te, które odznaczaja się obrzydliwością. Ale ogólnie przynajmniej możnaasię pocieszyć, że są od nas gorsi.
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 15:14, 01 Lis 2009
Net, pa ;)
Cal, mój brat cioteczny mnie nimi zainteresował... Jak na razie //ort. ich ostatnia płyta trzyma poziom. Może jest troszę ostzrejsza, ale to akurat punktuje u mnie.
Dodano 48 sekund temu:
Hinoszix M.D, ok. Dzięki.
Caellion, mogę coś Ci poradzić? Taka delikatna sugestia?
Caellion, mogę coś Ci poradzić? Taka delikatna sugestia?
tak?
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 15:20, 01 Lis 2009
Haha to jest móI lubileszowy 200 post.
Hurra jestem rezydentem :jupi:
Nie 15:29, 01 Lis 2009
Net, gratulacje ;)
Hinoszix M.D, całkiem niezła. Super partie gitarowe, głos wokalisty ładnie zgrywa się z muzyką. Chociaż wokalista Three Days Grace ma ciekawszy głos :mrgreen:
Nie 15:34, 01 Lis 2009
Hinoszix M.D czyli lubisz Nightwish i Theater of the tragedy
a jak tam ściąganie odcinka?
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Nie 15:44, 01 Lis 2009