Mega to może nie, ale zawsze mi takie wystarczały :( a tu jeszcze zimy nie ma.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:18, 01 Lis 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 16:18, 01 Lis 2009
:hahaha: chyba nie musisz mówić, sikam tu ze śmiechu.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:19, 01 Lis 2009
ja to ten film oglądam z paru powodów... 1. Edward Norton i Tim Roth
2. chyba najlepsza ekranizacja Hulka (bo te starsze zawsze mnie jakoś nudziły i zawodziły)
3. lubie komiksowe ekranizacje
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Nie 16:28, 01 Lis 2009
Bo, jak już Ty i parę innych osób wiecie, mam w tym tygodniu trochę sprawdzianów. Ale już dziś się uczyłam i nawet zrobiłam zadanie z matematyki bez niczyjej pomocy. Hura.
_________________ Cudny Óbiór od siostry!
maybe_55 i nigide, mHroczne rodzeństwo! ;) Nettie, kuzynka któregoś tam stopnia! :] Wysłany:
Nie 16:29, 01 Lis 2009
Nie 16:30, 01 Lis 2009
hattrick ja też lubię zimę, ale tylko wtedy jak jest dużo śniegu :twisted:
Nemezis możliwe, ale najlepszy jest:
Spojler:
dance Huddy :serducho:
przepraszam, tu przed chwilą nastąpiła mała pomyłka, chyba nie umiem rozróżniać cyfr :hahaha:
Ostatnio zmieniony przez Juniuś dnia Nie 16:35, 01 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Nie 16:31, 01 Lis 2009
agawa5 toast cofnięty, nie ma jeszcze 666 :hahaha:
Nie 16:35, 01 Lis 2009
Ja nie mogę, cofnijcie mnie do szkoły podstawowej, albo jeszcze dalej :twisted:
Nie 16:37, 01 Lis 2009