|
 |
Rozmowy w t(ł)oku #6[+18 po 22:00]
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 742, 743, 744 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Cześć i czołem!
Weekendy w domu wpływają niekorzystnie na mój układ pokarmowy i stan uzębienia - mama karmi mnie jak przedszkolaka;) Poza tym, nabawiłam się bólu gardła i brzmię jak Chylińska ^^
Napiszcie ładnie co się działo w ciągu ostatnich kilku godzin...
|
|
Wysłany:
Nie 20:22, 01 Lis 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
Pochwał: 57
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
rocket queen witaj ;-) :*
Kurczę, co wszystkich tak wzięła choroba? Ja męczę się już od poniedziałku i nie chciała bym być na nowo zarażona :twisted:
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Nie 20:24, 01 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
rocket queen witaj :)
|
|
_________________ "Nigdy nie dyskutuj z głupkiem, bo najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona Cię doświadczeniem ;]"
Moja zÓa, mHoczna i demoralizująca siostra Mirela :*
Wysłany:
Nie 20:29, 01 Lis 2009 |
|
Marguerite
Dziekan Medycyny

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | Kurczę, co wszystkich tak wzięła choroba? Ja męczę się już od poniedziałku i nie chciała bym być na nowo zarażona |
Podobno nieleczony katar trwa tydzień, a leczony siedem dni. Ja od miesiąca jestem po(d)ciągająca;)
W ogóle, spotkałam dzisiaj koleżankę, która streściła mi wydarzenia z ostatniego miesiąca - okazało się, że jestem 4 imprezy zaręczynowe i jedną odrzuconą propozycję małżeństwa do tyłu;P Czuję się trochę tak, jakbym była w ukrytej kamerze...
|
|
Wysłany:
Nie 20:31, 01 Lis 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Ja leczyłam katar kilka dni, ale zrezygnowałam, bo okazało się, że krople, które stosowała bym dłużej mogą okazać się uzależniające i powodować przewlekły katar :twisted: znam osoby, które to przechodziły, tak więc podziękowałam i przestałam leczyć.
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Nie 20:35, 01 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś piękne ubranko !
rocket queen witaj w klubie , słoneczko ! Mnie boli gardło . A miało być tak pięknie , że na zawsze odeszła ta choroba .. marzenia prysły ! Znowu muszę się pewnie udać do specjalisty . Ale jak na razie zbiera się na grypę :<
|
|
Wysłany:
Nie 20:38, 01 Lis 2009 |
|
ann
Dziekan Medycyny

Pochwał: 49
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
a ja chce być chora :)
przynajmniej w tym tygodniu ... boo strasznie się zapowiada :cry:
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Nie 20:38, 01 Lis 2009 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś napisał: | krople, które stosowała bym dłużej mogą okazać się uzależniające i powodować przewlekły katar |
ann napisał: | ocket queen witaj w klubie , słoneczko ! Mnie boli gardło . A miało być tak pięknie , że na zawsze odeszła ta choroba .. marzenia prysły |
Ja wiem, co by mi pomogło: takie japońskie maseczki, dzięki którym wdychamy ocieplone powietrze;) W ostateczności wstrzymywanie powietrza w trakcie pobytu poza domem (czyt. przez kilka godzin).
kasiacuddy7, skąd wytrzasnęłaś tę ikonkę? Myślałam, że zginęła bezpowrotnie wraz z całą masą innych;)
|
|
Wysłany:
Nie 20:40, 01 Lis 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dobry wieczór ! :*
Co u Was słychać ?
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 20:41, 01 Lis 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Dziękuję, to dzieło Mireli ;-) :*
poprzednie jeszcze mi się nie znudziło i podoba tak samo bardzo, ale to mnie tak zauroczyło, że musiałam zmienić, bo marzyłam o ubranku z tej sceny :twisted:
ann, skarbie, idź do lekarza żeby przepisał Ci jakiś porządny lek, żebyś się za długo nie męczyła. Ja teraz trochę żałuje, że tym razem do lekarza nie poszłam, tylko zdecydowałam się leczyć na własną rękę, ale w sumie niedawno byłam i nie chciałam żeby mama wydawała kolejne mega wielkie pieniądze na lekarstwa :twisted: zresztą antybiotyk mam w domu, więc wzięłam i jest troszkę lepiej. Mam nadzieję, że nie idziesz jutro do szkoły w tym stanie! :> :*
|
|
Wysłany:
Nie 20:41, 01 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ha! ma się wtyki, rocket queen
:lol:
w PROFIL -> na samym dole Wybierz Emblemat z galerii
no i CUDDY
|
|
_________________ I WATCH FOR CUDDY ! :serducho:
my sweet daughter - maagdaa
Dumnie należę do NBA -> Nimfkowa Brygada ANTYspaniowa x D
Wysłany:
Nie 20:44, 01 Lis 2009 |
|
kretowa
Gastrolog

Pochwał: 3
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
maagdaa witaj ;-) :* wszyscy chorujemy :twisted: uważaj, żebyś się nie zaraziła.
|
|
Wysłany:
Nie 20:46, 01 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | ha! ma się wtyki, rocket queen. w PROFIL -> na samym dole Wybierz Emblemat z galerii no i CUDDY |
Heh, bo zapomniałam wylogować się z konta na photobuckecie i jakiś dewiant to wykorzystał, kasując wszystkie moje prace. Fajnie wiedzieć, że zachowały się kopie:)
Ostatnio zmieniony przez rocket queen dnia Nie 20:48, 01 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
|
|
Wysłany:
Nie 20:47, 01 Lis 2009 |
|
rocket queen
Pumbiasta Burleska
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Juniuś , cześć ! :*
Cytat: | uważaj, żebyś się nie zaraziła. |
*profilaktycznie ubiera maseczkę na usta* ;)
Gotowe! :mrgreen:
Już mnie nie zarazicie ! :cfaniak:
|
|
_________________ Avek od anoli !
Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka
'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.'
Wysłany:
Nie 20:47, 01 Lis 2009 |
|
Lady M
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
I'm back :twisted: Niedzielne wieczerze wpływają pozytywnie na mój żołądek ;)
|
|
Nie 20:48, 01 Lis 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 742, 743, 744 ... 996, 997, 998, 999, 1000, 1001, 1002, 1003, 1004, 1005 Następny |
Strona 743 z 1005 |
|