Możesz być spokojna, na pewno będę o Tobie myślała ;-) :* i o naszym zÓym Huddy :twisted: muszę jakoś przetrwać do piątku :( HuSowych snów Kiciu :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 23:25, 02 Lis 2009
(teraz możesz napisać, że liczyłeś na to, lub coś w tym stylu Razz)
Liczyłem na to, lub coś w tym stylu :P
Teraz jak zaczniesz mnie przytulać, całować i co jeszcze wymyślisz, to w końcu się we mnie zakochasz, a ja Cię wykorzystam i porzucę :)
Cytat:
Ale inni będą myślec, że Ci zrujnowałam, więc chwała i tak przypadnie mi ^^
To tak jakbyś przeszła Heroes of might & magic 3 na kodach :)
Pon 23:28, 02 Lis 2009
Teraz jak zaczniesz mnie przytulać, całować i co jeszcze wymyślisz, to w końcu się we mnie zakochasz
wątpię by się zakochała....
Gorm napisał:
To tak jakbyś przeszła Heroes of might & magic 3 na kodach
da się?
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 23:29, 02 Lis 2009
Gorm jestem zbyt racjonalna żeby się w kimkolwiek zakochać. :P No wyłączając moich facetów w szafie, no ale to nie może być chyba miłość, bo ich wykorzystuję, hmmm...
Ale przeszłam. Nie każdy musi wiedziec jak xD
Dodano 2 minut temu:
Juniuś myślenie w dzień się nie liczy, tylko w nocy :twisted: Będę ci przesyłać pozytywne wibracje :D *wibru, wibru* :*
Dla wszystkich, którzy nigdy nie dołączyli do ciemnej strony mocy:
Przy wpisaniu jakiegokolwiek kodu w HoM&M 3 jeśli się przejdzie grę to w rankingu - który jest po każdym przejściu - wpisanym się jest jako "OSZUST!!!" i wszyscy oglądający ranking to widzą.
Cytat:
Gorm jestem zbyt racjonalna żeby się w kimkolwiek zakochać.
Ewel też tak mówiła, a wszyscy wiedzą kto zajął 2 miejsce na parę wakacji ;)
Pon 23:32, 02 Lis 2009
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pon 23:33, 02 Lis 2009
Gorm czyli ty się zamieniłeś też w słodką i miękką w środku piankę? Ojeeejuuu :buja w oblokach: A takie mówienie o Ewel o czymś świadczy :twisted:
Nie, jak ja cos mówię, to jest prawdą. Nie interesuje mnie przywiązywanie się do kogoś, ani tym bardziej kontakty fizyczne, a na tym mniej więcej miłośc polega, nie? :D
Dodano 1 minut temu:
Cytat:
wpisanym się jest jako "OSZUST!wykrzyknik" i wszyscy oglądający ranking to widzą.
Może chcesz porozmawiać o tym jak się wtedy czułeś, gdy sie o tym dowiedziałeś?
kontakty fizyczne to nie jest najważniejsza rzecz w związku..
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
Pon 23:41, 02 Lis 2009
właśnie wysłałem maila po angielsku, nie lubię tego robić, bo zawsze myślę, że się językowo skompromituje.
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 23:42, 02 Lis 2009
Hej, nie możesz cytowac tylko urywka xP Wyrwałeś słowa z tego no. Kontekstu. Ogólnie mi chodziło o to, że ludzie, aby się kochać, musza się w mniejszym lub większym stopniu pociagać fizycznie i psychicznie.
Cytat:
ja jestem słodki i uroczy,
A fe. Moze jeszcze cały pokryty lukrem i posypany posypką?
Cytat:
zaprosiłaś mnie już na nk, bo to mi chyba umknęło Wink
Niee, mam już takie pokemony jak ty, nie potrzebuję kolejnych :D
Cytat:
Ann Cię przekupiła cukierkami? Razz
Ann mi sprzedała swoją cnotę, bo swoją zgubiłam i teraz musze szerzyć jej teorie spiskowe ;)
Dodano 1 minut temu:
*wymizuje ToArka*
Ja właśnie zastanawiam się, czy nie napisać podania do szkoły o późniejsze zaczynanie lekcji. :roll:
Pon 23:59, 02 Lis 2009