_________________ Enjoy yourself.
It's later than you think.
Enjoy yourself.
While you still in the pink.
The years go bye, as quickly as a wink.
Enjoy yourself, Enjoy yourself.
It's later than you think. Wysłany:
Nie 21:01, 08 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 21:03, 08 Lis 2009
Ticho witaj ;)
To moim ulubionym ptaszkiem jest Koliberek w rozmiarze 14 cm mierzonych od dzioba do ogona :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Przepraszam was :oops:
Dodano 53 sekund temu:
Nemezis napisał:
jak o ptaszkach mamy mówić to przypomniał mi się mój fragment prozy na ten konkurs o jerzykach
Kalpana
wiesz co zaczynaj podejrzewać że jesteś moją zaginioną dawno siostrą xD
co do nosów ja jakoś zwracałam szczególnej uwagi na jego nos aczkolwiek nie mogę na niego patrzeć jak nie ma nosa ^^ (dziwnie to zabrzmiało ale co tam) ale teraz jak na niego patrzę to ten nos też mi się podoba xD hehe chociaż ja urzęduje w bardziej garbatych xD
_________________ :serducho: Chase :serducho: Wysłany:
Nie 21:07, 08 Lis 2009
Enjoy yourself.
Nie 21:07, 08 Lis 2009
Oh. nie wiem jak się nazywa, ale ma żółty brzuch i rudo-fioletowe skrzydła.. tak z dwa razy wieksza od wróbla.. Często mnie budził we wrześniu. ;dd Teraz to chyba odleciał.. ;|||
a twój?
Enjoy yourself.
Nie 21:11, 08 Lis 2009
Jeżyki o majowym poranku śmigają to tu to tam fruwają radośnie na wysokościach. I nagle samiec rzuca się na grzbiet samicy zaciska uścisk i para ptaków szybuje w dół wprost w objęcia śmierci sążeń za sążniem . Az nagle samica wydaje głośny i przenikliwy krzyk ... rozkoszy
czy jakoś tak :twisted:
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Nie 21:12, 08 Lis 2009