Hej. hej w Fun Art mogą być dawane zwykłe ryss. na kartce papieru i nie zawsze związane z Housem >? Mam trochę Vicodin'ów alee nie wiem czy moge dać. :oops: :oops:
_________________ Enjoy yourself.
It's later than you think.
Enjoy yourself.
While you still in the pink.
The years go bye, as quickly as a wink.
Enjoy yourself, Enjoy yourself.
It's later than you think. Wysłany:
Pon 21:28, 09 Lis 2009
_________________ Enjoy yourself.
It's later than you think.
Enjoy yourself.
While you still in the pink.
The years go bye, as quickly as a wink.
Enjoy yourself, Enjoy yourself.
It's later than you think. Wysłany:
Pon 21:33, 09 Lis 2009
Arroch nie za długo, byłam na dwóch obozach i od wakacji w większość weekendów jeżdżę 80 km od Poznania na konie :mrgreen:
niestety tylko do końca listopada, do Hubertusa :P
a nimfka zaraz po powrocie powiedziała, że chce jeszcze raz :D
Dodano 2 minut temu:
i był to wyjazd z przygodami, np. zsiadłyśmy (bardzo inteligentnie zresztą :D) z koni, żeby poprawić popręgi i mój koń uciekł w las :D później, kiedy nimfka go łapała, jej też uciekł. Z końmi spotkałyśmy się w stajni :P
później ze 3 razy się zgubiłam, parę razy poniosły w galopie
ogólnie było genialnie :D
Dodano 1 minut temu:
znikam już niestety :papapa:
do zobaczenia jutro :* :)
Arroch musimy dokończyć naszą rozmowę przy najbliższej okazji :P
:papapa:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Arroch nie za długo, byłam na dwóch obozach i od wakacji w większość weekendów jeżdżę 80 km od Poznania na konie :mrgreen:
niestety tylko do końca listopada, do Hubertusa :P
a nimfka zaraz po powrocie powiedziała, że chce jeszcze raz :D
to wpadajcie do Łodzi na dzikie tereny, bo ja mam konie wariaty 8) a na Hubertusie oczywiście lisa złapałam, bo goścu uciekać nie umiał :roll: w tamtym roku moją siostrę ganialiśmy 1,5 h :lol: i mój trener ją złapał, ale tylko dlatego, że przypadkiem na nią wpadł :]
heh to fajnie, ja tam nie wiem jak to będzie, ale w przyszłym tygodniu obiecano mi, że pojedziemy poskakać (po raz pierwszy w moim życiu) :jupi:
Arroch może kiedyś wpadniemy :P
:papapa:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 22:11, 09 Lis 2009