No ja też uważam, że trudne nie były. Gdybym się uczył na próbną pewnie byłoby duzo lepiej. A mam pytanie do Ciebie. Bo 3 grudnia mam egzamin SEPowski i trochę się boję. Mógłbyś tak z grubsza mi powiedzieć jak to wygląda? Wchodzę, jest egzaminator i...?
My wchodziliśmy we trzech każdy dostał po pytaniu chwilę na zastanowienie i jazda najpierw pierwszy odpowiadał na swoje jak nie wiedział to dostawał chwilę i w tym czasie był pytany następny czasami też jak ktoś nie wiedział to pytano jego kolegi jak ktoś był totalne DNO to wychodził i szedł z zeszytem na koniec kolejki i douczał się
Junius - miałam Ci przekazać wiadomość od Korna: Masz schizy xD.
Nie wiem o co biega, ale pozdrowić też kazał Wink.
dzięki, czytałam właśnie poprzednie strony. Oświecić Cię? Uczepił się, że mam schizy i zboczenia dotyczące Huddy. Pan Korn zawsze wchodzi na forum jak akurat coś o nich piszę ;-)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 23:56, 09 Lis 2009
Ja się dzisiaj dowiedziałem, że w zeszłym roku na 16 zdających 2 zdało... Trochę niemiła perspektywa. A Ty z tego co piszesz, to zdawalność była wysoka u was.
Ja się dzisiaj dowiedziałem, że w zeszłym roku na 16 zdających 2 zdało... Trochę niemiła perspektywa. A Ty z tego co piszesz, to zdawalność była wysoka u was.
Kazży zdawał podobno jakieś jednostki nie ale może to bujda była tylko tak żeby nastraszyć
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Wto 0:12, 10 Lis 2009
link do House'a chyba już mam ;) teraz czekać jeszcze 40 minut :P
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 0:18, 10 Lis 2009
Wto 0:21, 10 Lis 2009
_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Wto 0:35, 10 Lis 2009
ToAr mam taką nadzieję, bo do 2 mogę nie wytrzymać, dzięki za info ;-) :*
Wto 0:38, 10 Lis 2009