|
 |
[sezon 6] Spoilery
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46, 47, 48 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
T. napisał: | A BRILLIANT PHYSICIST’S ILLNESS NEARLY STUMPS THE TEAM ON AN ALL-NEW “HOUSE” MONDAY, NOVEMBER 23, ON FOX
House and the team take on the case of James Sidas, an exceptionally brilliant physicist and author who traded his successful career for a job as a courier. For the ailing patient, intelligence is a miserable burden that has prompted depression and addiction, and this, coupled with his myriad unusual symptoms, nearly stumps the team. Meanwhile, the doctors at Princeton Plainboro wrestle with strained personal relationships in the all-new “Ignorance Is Bliss” episode of HOUSE airing Monday, Nov. 23 (8:00-9:01 PM ET/PT) on FOX. (HOU-609) (TV-14 D, L)
Cast: Hugh Laurie as Dr. Gregory House; Lisa Edelstein as Dr. Lisa Cuddy; Omar Epps as Dr. Eric Foreman; Robert Sean Leonard as Dr. James Wilson; Jennifer Morrison as Dr. Allison Cameron; Jesse Spencer as Dr. Robert Chase; Peter Jacobson as Dr. Chris Taub; Olivia Wilde as Thirteen/Dr. Remy Hadley
Guest Cast: Jennifer Crystal Foley as Rachel Taub; Patrick Price as Nurse Jeffrey; Esteban Powell as James Sidas; Vicki Davis as Dara Sidas; Larry Cedar as Bob Beringer; Cheryl Carter as Dianna; Andrea Gabriel as Ronnie
Source: Fox |
Tłumaczenie:
CHOROBA WYBITNEGO FIZYKA WPRAWIA ZESPÓŁ W OSŁUPIENIE.
House wraz z zespołem zajmują się przypadkiem Jamesa Sidasa, wyjątkowo wybitnego fizyka i autora, który karierę zaczynał pracując jako kurier. Dla chorego pacjenta, inteligencja jest przygnębiającym ciężarem, która doprowadziła do depresji i uzależnienia i to w połączeniu z mnóstwem nietypowych objawów, wprawia zespół w niemałe zaskoczenie. Tymczasem lekarze w Princeton Plainboro zmagają się z nadszarpniętymi, wzajemnymi relacjami. To wszystko w nowym epizodzie House'a „Ignorance Is Bliss” (Ignorancja jest szczęściem) w poniedziałek 23 listopada w telewizji FOX.
Obsada: Hugh Laurie jako Dr. Gregory House; Lisa Edelstein jako Dr. Lisa Cuddy; Omar Epps jako Dr. Eric Foreman; Robert Sean Leonard jako Dr. James Wilson; Jennifer Morrison jako Dr. Allison Cameron; Jesse Spencer jako Dr. Robert Chase; Peter Jacobson jako Dr. Chris Taub; Olivia Wilde jako Thirteen/Dr. Remy Hadley.
Gościnnie: Jennifer Crystal Foley jako Rachel Taub; Patrick Price jako Nurse Jeffrey; Esteban Powell jako James Sidas; Vicki Davis jako Dara Sidas; Larry Cedar jako Bob Beringer; Cheryl Carter jako Dianna; Andrea Gabriel jako Ronnie.
Żródło: FOX
|
|
Wto 19:20, 10 Lis 2009 |
|
Raz3r

Pochwał: 36
Miasto: LbŃ
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Annabell__
Rezydent

Pochwał: 1
Miasto: Reda
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Promo nr 2:
Cytat: |
10 odcinek ma tytuł "Wilson" i zostanie wyemitowany 30 listopada. |
zródło: spoilertv
|
|
Sro 9:54, 11 Lis 2009 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
A Cytat: | sk Ausiello
Question: The last episode of House was painful to watch for us ‘Huddy’ fans. Please tell me Cuddy will drop the stupid PI and give House a chance? —Heather
Ausiello: Looks like we’re stuck with Lucas at least through early February. If it makes you feel any better, rumors that House’s mental institution lay, Lydia, will be paying a visit to Princeton-Plainsboro are apparently not true. An insider says there are no immediate plans for Franka Potente to return.
źródło: http://bit.ly/4Ea9v6 |
Szybkie tłumaczenie:
Ostatni epizod ciężko było oglądać fanom Huddy, Powiedz proszę kiedy w końcu Cuddy rzuci głupiego detektywa i da Housowi szanse?
Wygląda na to, że utknelisy z Lucasem przynajmniej do LUTEGO. Jesli dzieki temu popczujesz sie lepiej, mogę zdradzić, ze plotki o tym, że kochanka (bardziej dosłownie: panienka na jedna noc :mrgreen: ) z House`a z zakładu psychiatrycznego, pojawi sie w PPTH nie są prawdziwe. Wewnetrzne źródła mówią, że nie ma najbliższych planów co do powrotu Franki Potente na plan.
|
|
Czw 8:49, 12 Lis 2009 |
|
T.
Mecenas Timon

Pochwał: 37
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
teraz czekają nas wspólne kłótnie na lini house-cuddy
cool!
|
|
Czw 11:06, 12 Lis 2009 |
|
janeczka85
Stomatolog

Pochwał: 1 Ostrzeżeń: 1
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Taaak, taaak, taaak! Dzięki, przeogromne dzięki za tę informację, T.!
Naprawdę strasznie się bałam, że raszpla wróci. Dlatego teraz wielkie i głośne: UFFF!
|
|
Wysłany:
Czw 14:01, 12 Lis 2009 |
|
Sarusia
Patomorfolog

Pochwał: 14
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Jezu, zawsze jak widzę nowy post w spoilerach to już mam nerwy, ale dziś dobra wiadomość ;-) kamień spadł mi z serca. Nie wiem tylko jak wytrzymam z Lucasem do lutego, ale cóż, będę musiała.
Dodano 17 minut temu:
Co prawda to żaden oficjalny spojler, ale ktoś na fanpopie napisał:
Cytat: | I just found out a spoiler from the Fox forums from a poster who's given reliable spoilers before:
ep 8 has good Huddy scenes, House will continue chasing Cuddy and trying to break her up w Lucas.
Good things coming up--but the best is yet to come in ep 14. Enough said, Cuddy will leave you dropped mouth. |
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać.
Wysłany:
Czw 14:47, 12 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

Pochwał: 30
Miasto: Opole/Ostrów Wlkp.
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
moze ktos przetlumaczy plissss :D
|
|
Wysłany:
Czw 15:47, 12 Lis 2009 |
|
nap26
Student medycyny

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Odcinek 8 ma fajne Huddy-sceny, House będzie kontynuował "gonienie" Cuddy i będzie próbował zepsuć relacje między nią a Lucasem.
Nadejdą dobre rzeczy, lecz najlepsze w odcinku 14. Dość powiedzieć: Cuddy zostawi cię z otwartymi ustami. |
|
|
Czw 16:02, 12 Lis 2009 |
|
zaneta94
Grzanka

Miasto: Dziura zabita dechami :P
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
O tak, to mi się podoba. House ganiający za Cuddy, mrrrau :lol: a już się bałam, że sobie odpuści. Żeby tylko ona go nie olała...
Dodano 2 minut temu:
Co do odcinka 14: skoro zapowiadają, że Cuddy tak nas czymś zaskoczy to u mnie otwartym ustom z wrażenia będzie towarzyszył zawał serca ;-)
|
|
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
Wysłany:
Czw 16:28, 12 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
dokładnie matrixa 1 :)
|
|
Wysłany:
Czw 20:56, 12 Lis 2009 |
|
gala87
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kurczę, gdzieś obiło mi się o oczy, że w odcinku 9 (?) pijany House ma udać się do Lucasa i powiedzieć mu, że kocha Cuddy. Słyszał ktoś taką wersję? Czytałam to już w kilku miejscach, na fanpopie nawet było jeszcze więcej, ale nie zdążyłam przetłumaczyć, a teraz nie mogę tego znaleźć... :evil:
|
|
Wysłany:
Czw 23:12, 12 Lis 2009 |
|
Juniuś
Terapeutka Anna

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
6x10 Wilson
Cytat:
Episode Synopsis: Wilson works on a case involving his old friend (Joshua Malina), and he makes a bet with House that the diagnosis is not the return of cancer. Meanwhile, Cuddy has questions about real estate, so she turns to Wilson. Original Air Date: Nov 30, 2009
źródło: TV GUIDE
moze ktos przetłumaczyc
Dodano 4 minut temu:
Co Wilson powiedział do Cuddy w tym pierwszym trailerze?
|
|
Wysłany:
Pią 10:14, 13 Lis 2009 |
|
nap26
Student medycyny

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
ToAr
(prze)Biegły Rewident

Pochwał: 63
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Spoilery |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 46, 47, 48 ... 83, 84, 85, 86, 87, 88, 89, 90, 91, 92 Następny |
Strona 47 z 92 |
|