Mnie tylko na chwilę podniosło się ciśnienie bo jestem świeżo po czytaniu o...
Spojler:
jakiś nieruchomościach i nowym domu, więc przez chwilę miałam wizję, że to ten dom w dodatku z kominkiem :hahaha:
Ale po chwili dotarło do mnie, że to z poprzedniego odcinka i odetchnęłam z ulgą, uff.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 20:38, 13 Lis 2009
A ja Garfielda nie oglądam właśnie :P Dla mnie on jest jakiś dziwny. Jedyny i oryginalny to ten z komiksów i ewentualnie kreskówki (notabene rysowanej również przez Jima Davisa)
Nic nie obiecuję :twisted: hah. Idę poszukać jakiś nowych zdjęć mojego ósmego cudu świata, choć zapewne nie ma new, bu.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 20:40, 13 Lis 2009
Ja nie lubię Lucasa. I nigdy go nie lubiłam. Nawet jak nie świrował z Cuddy.
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Pią 20:41, 13 Lis 2009
A gdzie mnie zapraszasz moja słodka kotko? :twisted: :*
Pią 20:41, 13 Lis 2009
Wiesz .. zarezerwowałam specjalne miejsca na kolację do ekstra restauracji w Paryżu (Nemezis dziś nie może to odmówiłam i zamówiłam na jutro) .. potem byśmy zamówiły sobie basen w jakimś ekstra 5-gwiazdkowym hotelu iii ..
ii dalej po 22 :twisted: :*
ann brzmi kusząco... :twisted: :*:*:*:*:*:*:* mrrrau *szepcze jej na uszko, że jest cudowna*
Pią 20:44, 13 Lis 2009