Mnie też się wydawało, że mała przygoda Cuddy z Lucasem będzie fajna. Chciałam, żeby House się wkurzył i w końcu zrozumiał, że coś do niej cholera czuje. Jednak teraz zmieniam zdanie. Tylko mi się wydawało, że to będzie fajne. It was terrible :evil: i nie chcę już!
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 20:46, 13 Lis 2009
nie nie nie ... ja jestem tylko za uświadamianiem ludziom co dla nich dobre... i że łatwo mogę stracić co mają a nawet nie chce im się po to ręki wyciągnąć xD
wnoszę o poszerzenie 5 kąta do 6kąta włączywszy Junius w nasze szeregi !
:oops: :oops: :oops: :* *ona się cieszy, ale nie wie, czy ją przyjmą*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 20:50, 13 Lis 2009
House będzie cierpiał istne męki tantalowe Cuddy za jakieś 5-6 odc rzuci Lucasa ale House nie będzie już chciał wyciągnąć łapki po Cuddy zrażony sytuacją z Luddy. I wszystko wróci do normy :D
Junius oficjalnie jako komisja skrutacyjna policzyłam głosy 5kąta zostałaś przyjęta . głosów za 1 głosów przeciw 0 głosujących 1 - Nemezis :D
od decyzji nie ma odwołania :twisted:
Ostatnio zmieniony przez Nemezis dnia Pią 20:54, 13 Lis 2009, w całości zmieniany 2 razy
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 20:51, 13 Lis 2009
Błagam nie SPOILERUJCIE tak . Aż świeci tymi Spoilerami . Niektórzy jeszcze nie widzieli odcinka , jak np. Ja . Przynajmniej proszę o Spoilerowanie :wink:
Nemezis , dla Ciebie będą Włochy jak znajdziesz czas !
Juniuś dla Ciebie wszystko :* :* :* :* :* ! Możemy nawet i teraz polecieć . Co ty na to ? *pakuję pieniążki do kieszonki , bierze pełną walizkę i trzyma w rękach bilety*
moniia2311 Jak już wcześniej pisałam teraz to House się stara.
i bardzo bardzo bardzo dobrze... niech zobaczy jak to jest xD hehe
no dobra może jestem okrutna ale jak ona chciała to on miał ją gdzieś, a nikt nie będzie czekał wiecznie xD
niech teraz ona napoi się tym że jest "na górze"
ann jasne, chcę, chcę, chcę teraz! *łapie ją za rękę i idzie za nią* :przytul:
Pią 20:53, 13 Lis 2009
Właśnie, co to za spoilerowanie? Skoro nie wszyscy widzieli odcinek, proszę o zakrywanie spoilerów! ;)
Ostatnio zmieniony przez Salamandra dnia Pią 20:55, 13 Lis 2009, w całości zmieniany 2 razy
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pią 20:54, 13 Lis 2009
:jupi: D-z-i-ę-k-u-j-ę :serducho: :* *rzuca się na swoje hot girls* :twisted:
Pią 20:55, 13 Lis 2009