to jakoś nie liczy się dla mnie ,że wcześniej ją odpychał
Dla mnie się liczy. Ona tyle przez niego przeszła, nawet nie jestem w stanie przypomnieć sobie wszystkich sytuacji. Teraz
Spojler:
niech on trochę pocierpi. Żeby tylko nie zrezygnował, a znając życie tak może być, haha, będą się za sobą uganiać w nieskończoność.
dla mnie jakoś też to nie ma znaczenia ...
czemu on może mieć wszystko to czego mu się zachce a ona ma się starać...
mi chodzi generalnie o to żeby utrzeć mu nosa trochę... bo jakoś nie chce mi się wierzyć że ona będzie mogła wytrzymać długo jak on się będzie starał xD
*bierze za łapkę Juniuś i prowadzi do wspaniałego samolotu *
*ona wchodzi za nią, siada obok niej o mocno się przytula* :przytul:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:03, 13 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 21:04, 13 Lis 2009
Ty też :twisted: chętnie kiedyś umówię się na powtórkę, moja zÓa 13 :*
Pią 21:07, 13 Lis 2009
Ula jesteś posiadaczem kołdry pod którą chowają się wszystkie damy z haremu :D :twisted: o wspaniałym 13 usposobieniu *włazi pod kołdrę*
Junius wszyscy rozchwytują a to ja mam do ciebie najbliżej sasasa ^^
wanna ?! a ja ;(
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 21:08, 13 Lis 2009