Kalpana, podobno na Polsacie, ale mnie bardziej wkurzają te na TVNie ;)
Haah, wróciłam, posprzątałam co nieco na forum i mogę teraz spokojnie paść na pyszczek w RwT ;)
Dooooomaaaa! wróć, bo muszę z Tobą pogadać :D
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Boski fik :hahaha: trójkąt mnie rozwalił, hahaha. Warto było czekać :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:48, 13 Lis 2009
DOMA, tak, przed chwilą obejrzałam. Mój mąż wymiata :333
Spojler:
B: Mam dla ciebie niespodziankę.
C: Skoro tak, to dlaczego jesteś ubrana?
:serducho:
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
Boski fik trójkąt mnie rozwalił, hahaha. Warto było czekać
niom mi tez sie podoba.nie wiem czy czytalas tak wszystko do konca, bo ja cos nie,teraz czytad dalej jak jakas olga, byla dziewczyna cuddy wkracza do akcji :twisted:
Shee, taak !! Chuck i Blair w 3 sezonie są niesamowici! Ale obawiam się, że jak tak długo jest dobrze (nie licząc małych kłótni) to potem będzie źle... Chociaż ich kłótnie przyjemnie się ogląda :D
agusia85szyszunia, "była dziewczyna Cuddy", jak to świetnie brzmi :mrgreen:
agusia85szyszunia z Olgą czytałam też, szukałam gorący fragmentów, buhaha :lol:
Znikam, do jutra :mrgreen: dziękuję za miłe, erotyczne doznania, które mnie tu dzisiaj spotkały :twisted: dobranoc :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 23:00, 13 Lis 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 23:02, 13 Lis 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 23:08, 13 Lis 2009
DOMA, nie! Ja im nie pozwalam. Blair to jedyna osoba, z którą pozwalam być mojemu mężowi. I już.
Kiedy usłyszałam jego głos w windzie, to prawie ómarłam. :mrgreen:
I strasznie mi się podobało, kiedy powiedział do Blair i Sereny "jeśli zechcecie się teraz pocałować, nie potraktuję tego jako zdrady" :D:D
Shee, jego głos to w ogóle ahh... Ale wolę jak mówi po brytyjsku :) A Chuck z nikim innym nie będzie, bo kto oprócz Blair (i Ciebie oczywiście :P) do niego pasuje? Nikt.