W dodatku o 16 ,,obowiązkowa dyskoteka". Extra... Mam nadzieję, że jakoś szybko się wykręcę.
nie idź hehe :twisted:
Byłam dziś w sklepie zoologicznym popatrzeć na małe Tadeuszki :roll:
jakie to wszystko było cudne :mrgreen: , aż naszła mnie ochota żeby zakupić takiego , ale boję się że mogłabym go zaś uszkodzić i skończyłby jak poprzedni 8)
Cytat:
Ej, wiecie, ze odnalazłam swoje poprzednie wcielenie
a jakie :lol: jeśli mozna wiedzieć oczywiście :pokazal jezyk:
Ostatnio zmieniony przez Madlen dnia Czw 14:19, 29 Sty 2009, w całości zmieniany 1 raz
*myśli* Bardzooo, bardzooo kuszące wyjście, ale skoro już się umówiłam ze znajomymi, to muszę się chociaż pokazać w drzwiach :D
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Czw 14:20, 29 Sty 2009
Czy to nie był taki dinek? Tylko nie wiem, czy chodzący, czy fruwający...
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Czw 14:22, 29 Sty 2009
Czw 14:34, 29 Sty 2009
OCH! Dinozaury to były gady ladowe! Frurwajace to gady latające! : OOO
A podobno pterodaktyl był dinozaurem, a latał, no nie?
Czw 14:37, 29 Sty 2009
Sorka wyjechała z tekstem: "ja nie wiem co się z wami dzieje!! Dziewczynki ja mam nadzieję, że wy wszystkie macie jeszcze swoje wieńce. Bo to ani nie ta pora, ani nie ten wiek!!
Cała klasa wytrzeszcz... no bo kurdę o co ta baba nas posądza w ogóle?!