Pierwszy raz w tym roku nie mam kompletnie nic na jutro (nie licząc zadań z fizyki, ale to powiedzmy mam zrobione) i cieszę się od paru godzin, że wreszcie ze spokojem obejrzę House'a, a tu nagle: 17.11.! :evil:
Idę się umyć i spać. Zmęczona jestem i wszystko mnie boli...:(
Trzymajcie kciuki, żeby udało mi się coś na tym niemieckim jutro ściągnąć.
Trzymajcie się !
Dobranoc. :*
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pon 19:44, 16 Lis 2009
DOMA, ale co czemu :D
Bo program mówi, że dziś House'a nie ma, za to jest normalnie środa i czwartek.
Chyba, że nie mówimy o TVP 2
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
And I say: 'Well, I AM Green Day. That is me... that is my life.'" Wysłany:
Pon 19:46, 16 Lis 2009
DOMA, to moja głupota Cię wystraszyła :hahaha:
Przepraszam Cię, ale jeśli ktoś mówi o oglądaniu House'a to ja myślę o epach puszczanych w telewizji ;)
Wybacz, a ja na drugi raz pomyślę zanim coś chlapnę :P
_________________ ,,People say: 'What do you think of people that only talk to you or like you because you're in Green Day?'
Pon 19:52, 16 Lis 2009
i co pięć minut odświeżam pocztę, żeby zobaczyć, czy koszulkowe dziady się odezwały...
Pon 20:03, 16 Lis 2009
Heloł kotki :przytul: *wpada na chwilę zobaczyć co porabiacie*
Po tygodniowym siedzeniu w domu muszę stwierdzić po jednym dniu na uczelni, że mam już dość, bleh :-? odliczam dni do piątku, chcę wracać do domciu i już tu z Wami posiedzieć! Tęsknię.
*znika i zostawia całusy dla każdego*
:papapa:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:05, 16 Lis 2009
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Pon 20:07, 16 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 20:08, 16 Lis 2009