|
 |
Hugh Laurie
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16, 17, 18 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
DOMA
Lucky Number

Pochwał: 78
Miasto: Poznań/Londyn
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
oczywiście :mrgreen:
a co do wyglądu (ile stron temu się zaczęła ta dyskusja :P?) również najbardziej podoba mi się w nieco dłuższych włosach, ale tak jak teraz jest jak najardziej ok ;)
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
http://www.finanse-online.com.pl/kontaosobiste/
Wysłany:
Wto 5:15, 17 Lis 2009 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

Pochwał: 11
Miasto: Poznań
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
jeden szybki, króciutki obrazek i zaraz uśmiech od ucha do ucha :D
bardzo słusznie umieścili tam Hugh :D
|
|
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Wysłany:
Sob 0:28, 21 Lis 2009 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Fajny filmik ogólnie :D tylko nie wiem co tam robi Zac Efron ;-) nie podoba mi się on ^^'
I dużo było wampirów xD
|
|
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!"
Wysłany:
Sob 10:39, 21 Lis 2009 |
|
Immortal
Toksykolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Fajne forum!!!
Zajefajne forum, nie można się do niczego doczepić :D , ale brak informacji o tym, że Hugh Laurie gra na keyboardzie w zespole Band from TV, który wydał ostatnio płytę "Hoggin' All The Covers" :) .
|
|
_________________ Kacu M.D.
Wysłany:
Sob 16:20, 21 Lis 2009 |
|
kacumd
Student medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Tak, tak, tak, zagłosowaliśmy, Hugh najlepszy jest, ole! hop siup! i co tam jeszcze :prosze:
|
|
Pon 8:35, 23 Lis 2009 |
|
le Soleil
Dermatolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
z tego co wyczytałam, to można tam głosować ile się chce razy... To prawda? Nawet jeśli nie, to i tak głosowałam już około 10 razy :mrgreen:
|
|
Wysłany:
Wto 6:23, 24 Lis 2009 |
|
Sevir
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
Katarzyna
Laryngolog

Pochwał: 3
Miasto: Katowice
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Wychodzi na to, że jestem jednym z nielicznych którzy z niedowierzaniem przecierali zaropialce *czyt. oczy* :shock:
Cała ta lista przypomina bardziej 100 najpopularniejszych mężczyzn ostatniej dekady. Z całym szacunkiem dla talentu aktorskiego Hugh nie jest typem- sexy macho ;) Dlatego troszeczkę wmurowało mnie w fotel kiedy zobaczyłem jego foto wśród zdjęć Pitta, Deppa, Beckhama, Clooneya i całej reszty kanciastogłowych :roll:
:hahaha: Dobra HL jeszcze wytrzymam, ale co robił tam paszczak Potter :shock: Toż to nawet ja lepiej wyglądam.
Kal Penn czym sobie zasłużył na umieszczenie w pierwszej setce? Tego też Nie wiem. :sciana:
|
|
_________________ Bash in my brain And make me scream with pain Then kick me once again,
And say we'll never part...
I know too well I'm underneath your spell,
So, darling, if you smell Something burning, it's my heart.
Wysłany:
Wto 14:48, 24 Lis 2009 |
|
JigSaw
Diabetolog

Miasto: Miasto Grzechu
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Kala też nie rozumiem :-)
|
|
_________________ "Nie widziała cię już od miesiąca,
I nic. Jestem może bledsza,
trochę śpiąca, trochę bardziej milcząca,
lecz widać można żyć bez powietrza!"
Wysłany:
Wto 18:17, 24 Lis 2009 |
|
Immortal
Toksykolog

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zgadzam się ze wszystkim co napisał JigSaw. No może poza tym, że wygląda lepiej niż Potter (nie jestem w stanie tego stwierdzić).
Dla mnie Hugh Laurie w ogóle nigdy nie wydawał się seksowny (co innego Gregory House, ale to kwestia zachowania, a nie samego wyglądu).
Natomiast od dłuższego czasu podziwiam Lauriego za nieprzeciętny talent aktorski (i w ogóle mnogość talentów artystycznych). Ale to co zrobił w ostatnim odcinku (Ignorance is Bliss) to po prostu kosmos. Zagrał pijacki bełkot z obcym akcentem :shock:
Szczerze mówiąc kopara mi opadła. Oglądałam tę scenę kilkanaście razy i nie mogę wyjść z podziwu.
|
|
Wysłany:
Sro 12:47, 25 Lis 2009 |
|
orco

Pochwał: 28
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Orco uprzedziła mnie w poparciu stanowiska JigSaw'a
Chciałam również wyrazić swoje zdziwienie co do umieszczenia HL na liście 100 najseksowniejszych meżczyzn. Dla mnie Laurie nie jest typem sexy-man. Co prawda moje kobiece oko dostrzega pewne elementy, takie jak wzrost, dłonie czy oczy (a raczej ich kolor, bo oczy HL ma z lekka wyłupiaste), które mogą być pociagające. Ale to wszystko.
Wiadomo, o gustach się nie dyskutuje, ale chcąc zrozumieć stałe na forum peany na cześć urody i męskości HL chcialam dodać że dla niektórych mózg jest najseksowniejszym organem mężczyzny, więc jesli ktoś postrzega HL przez pryzmat Housa - to mogę to jeszcze zrozumiec i zaakceptować.
Wiekszość z nas zapewne poznala wizerunek HL jako Housa. Dlatego dziwnie oglada się go we wczesniejszych kreacjach, kiedy nie ma brody, choc ma jeszcze własne włosy. Lubię go np. w Czarnej Zmiji, ale oglądając mam w podświadomości "kurcze, to House?" Ja niestety dzielę HL na tego przez Housem i na HL jako Housa. Zastanawiam sie również co z nim bedzie, gdy skończy się serial. Wiemy, ze jest dobrym aktorem, tylko po pierwsze czy znajdzie coś wartościowego dla siebie, po drugie czy publiczność go zakceptuje w nowej roli.
|
|
_________________ ikonka od woźnego rocket queen
FUS - Frakcja Uaktywnionych Seksoholików
Wysłany:
Sro 23:07, 25 Lis 2009 |
|
Lupus
Kot Domowy

Pochwał: 5
|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Aktorzy |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 16, 17, 18 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59 Następny |
Strona 17 z 59 |
|