choć oglądając po raz drugi 5x23 miałam problem z nie kwiczeniem
Mówisz o mnie? Jeżeli nie, to jestem zaskoczona :]
_________________ "Give me the strength to face the wrong that I have done,
now that I know the darkest side of me..."
Within Temptation - The Truth Beneath the Rose Wysłany:
Nie 16:14, 22 Lis 2009
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 16:16, 22 Lis 2009
Ja na pewno będę oglądała ten odcinek kilka razy, bo jeszcze z koleżanką, a potem w TV jeśli się u nas szóstego sezonu doczekam. Odcinek cholernie smutny, nie mogę przeżyć
Spojler:
rozpadu Chaserona
Właśnie skończyłam chyba najdłuuuuższy post w moim życiu.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:18, 22 Lis 2009
Moje siostrzyczki Nemezis i Sevir i nasza mamuta Maagda Mój prywatny, jedyny i niezastąpiony kaloryferek Alan Moja prywatna pisarka zÓych dobranocek, po których nikt nie zaśnie - Guśka Wysłany:
Nie 16:22, 22 Lis 2009
Jeszcze wiele bym tam dodała, ale już mi się nie chce dopisywać i więcej powiem po dalszych odcinkach, może coś bardziej wyrazistego się we mnie wykształtuje.
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Nie 16:22, 22 Lis 2009
Junius ja też nie mogę tego przeżyć, moim zdaniem nie potrzebnie mieszają :?
Nie 16:23, 22 Lis 2009
Właśnie skończyłam chyba najdłuuuuższy post w moim życiu.
właśnie go przeczytałam;)
Spojler:
ja już nawet nic nie mówie o chaseronie:( jest mi strasznie bu i smutno...bo to mój ulubiony ship.
_________________ Wyznaję Chaseronizm totalny :D
Każda Hambarr chaseronowa na pizzę zawsze gotowa
Ależ owszem, zgadza się ona w schowku kryje się! - by Chasper:* Sinaj - my sweet soulmate :*:* Moja zÓa maagdaa umilająca mi chwile w schowku :twisted: złota lista
Johnny, johnny, john--> http://johnnydepp.blox.pl/html Wysłany:
Nie 16:26, 22 Lis 2009
zostawić ich wątek w spokoju. Nawet jeśli planowali odejście Cam nie musieli kończyć tego w tak brutalny sposób. I nie rozumiem jak mogą mówić, że nie mieli pomysłów co do jej postaci :roll:
Naprawdę teraz
Spojler:
rozpad
Chaseroan rusza mnie bardziej niż
Spojler:
zaczynający się rozpad
Huddy.
Nie 16:28, 22 Lis 2009