Zgodnie z konwenansem kilka słów o sobie:
Architekt, koneserka przyjemności wszelakich i samozwańczy inteligent z zespołem obsesyjno-kompulsywnych zachowań na punkcie House'a. Reszta wyjdzie w praniu :wink:
Gorące pozdrowienia dla wszystkich na forum!
le Soleil
_________________ DAVID BOWIE Wysłany:
Pią 13:38, 20 Lis 2009
witam wszystkich ,,nowych" z braku neta rzadko zaglądam i potem połowy was nie znam, więc zapraszam wszystkich do RwT :D
Pią 13:46, 20 Lis 2009
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 15:03, 20 Lis 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Pią 16:05, 20 Lis 2009
le Soleil witaj.
Może nawet rozgościsz się jak Chase u Cameron (albo odwrotnie) :)
Sob 9:57, 21 Lis 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Nie 19:21, 22 Lis 2009
Bonjour, bonjour :P
Nie wiem, co mogę o sobie powiedzieć. Jestem Julia, mieszkam w mrocznym mieście zwanym Rybnikiem, moją miłością jest mój długopis (...ale on musi być gejem! Przecież gej to najlepszy przyjaciel kobiety), bo piszę coś ciągle, a Housownie mówiąc - obsesyjnie uwielbiam Wilsona i często fangerlszę na punkcie Chaseronu. Jakby się przyjrzeć, moja miłość do House'a nie jest jakoś specjalnie długa, co innego mogę powiedzieć o Harrym Potterze (TAK! Dodajmy jeszcze, że nie cierpię Zmierzchu, SMeyer go to hell), którego ubóstwiam od prawie 10 lat :)
Bardzo nieoryginalnie powiem, że music is my girlfriend, a moją trzecią (czwartą? piątą?) miłością jest zjawisko zwane wizard rock (banda śmiesznych facetów w krawatach śpiewająca o tym, że są bijącymi wierzbami)
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pon 21:22, 23 Lis 2009