nimfka!! Jak dawno Cię na forum nie czytałam! Hej :*
Junius, hmm... Pogubiłam się już :P Dla pewności sprawdziłam właśnie czy Lisa tam nie gra xD W takim razie życzę Wam miłego seansu, bo nadal nie wiem o co chodzi :D
DOMA nie martw się, rzadko kto mnie rozumie :hahaha:
tak sobie żarciłam po prostu, bo w mojej chorej głowie Lisa jest moja :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 17:22, 27 Lis 2009
o widzę że nawet na moje dwie kochane siostrzyczki trafiłam *tuli* Sevir ja tez przed chwilą smażyłam sobie naleśniki, ale ciasto już było zrobione jak przyszłam :D
Pią 17:23, 27 Lis 2009
Zabiję. Albo ich, chyba że sami to zrobią, albo kogoś innego jeśli się nawinie. Nie mogę wytrzymać, wydarłam się na nich, bo się zachowują jak idioci.
Owi tajemniczy "oni" to moje rodzeństwo z przymusu. :evil:
_________________ zagubione odnalezione rodzeństwo: nimfka, Nemezis i Caellion :*
Junius, w tej sprawie z Twoją Lisą doskonale Cię rozumiem! U mnie w głowie Hugh jest mój i jak o nim mówię, to tak jakbym naprawdę z nim była w jakiejś bliskiej relacji :D Pomijam już rozmowy z jego plakatem i takie tam... :P
Nemezis na to by wychodziło :twisted: zboczuchu mały :*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 17:27, 27 Lis 2009
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
DOMA o, chyba zrozumiałaś, właśnie o to mi chodziło :-D ja robię dokładnie tak samo, wiem, że to dziwnie wygląda, bo w końcu nie jestem facetem (chyba?) hahaha, ale cóż. Miłości się nie wybiera :hahaha:
Pią 17:29, 27 Lis 2009
ja mały zboczuch ? ja sobie wypraszam ja jestem dużym zboczuchem jestem baaaardzo zÓa ..a nie tylko troszkę ! :twisted:
J. coldplay fix you + GA *pada na zawała*
_________________ Shee is perfect human being. Matura? #NOT MY DIVISION Wysłany:
Pią 17:29, 27 Lis 2009
Nemezis ależ wszyscy wiedzą że ty z Jeanne to najbardziej zÓa para na forum :twisted: *podaje She naleśniki*
Pią 17:33, 27 Lis 2009