wróciłam ze spaceru, ale zimnica na dworze, a mojego kaloryferka nie ma, to wezmę tamtego pana z prawej, może on mnie rozgrzeje :twisted:
Pią 22:09, 27 Lis 2009
Ann Taak . Diane Tylko nie mów ,że zabieram Ci brata i popadasz w żałobę ; p
Betti nie szkodzi, ważne ,że jesteś !
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Pią 22:09, 27 Lis 2009
maagdaa:* Pięknemu we wszystkim ładnie! Btw, przepraszam ,że jeszcze reszty o którą mnie poprosiłaś nie zdążyłam zrobic ,ale zalatana jestem ! :*
Mogę prosic drinka? :twisted:
_________________ "Doing nothing is not a plan it is a specyficly lack of a plan" Wysłany:
Pią 22:10, 27 Lis 2009
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Pią 22:11, 27 Lis 2009
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:12, 27 Lis 2009
*śpiewa z Junius: a Ty całuj mnie, to taka piękna gra!wykrzyknik*
Chodź tu do nas kolego * zaczyna się wygibywać przy koledze z Junius ;*
_________________ Ulka, Betti, Ann ;** Kochane ; **
Korn mój małż ;**
"Urok, który na mnie rzuciłaś, nigdy nie osłabnie -szepnął.- Więź,która nas łączy, jest niezniszczalna. Nigdy nie trać w nie wiary."
"Księżyc w Nowiu" S. Meyer Wysłany:
Pią 22:14, 27 Lis 2009
*wpada na chwilę, porywa kochankę do jednego tańca, okręca ją wkoło, całuje na pożegnanie i umyka prawie niezauważona*
In 30 years, kids as young as 6 or 7 will be sitting in classrooms hearing that women didn’t always have the rights to their own bodies and how boys couldn’t marry boys and girls couldn’t marry girls and they’re going to be as confused and disturbed as when we first learned about slavery and Black Codes.
dobry wieczór :) dawno nie było mnie na dłużej a tu wpadam i co widze ?? szaleństwa :):):) cudownie :) przepraszam, że wpadam tak bez zapowiedzi i zaproszenia... można na chwilę??
_________________ Kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat działa potajemnie by udało Ci się to osiągnąć. Paulo Coelho
avek&banner od niezastąpionej Ewel Lesio- mój Kochany Małż :) Wysłany:
Pią 22:15, 27 Lis 2009
dziewczyny wy tu wszystkie takie super ciuszki, chyba też muszę znaleźć coś ładnego i się przebrać
Pią 22:16, 27 Lis 2009
*zostawia Chomiczkę na parkiecie z tajemniczym panem* :twisted:
*wznosi toast za swój 1500 post i za dobrą zabawę*
*rzuca się na Nemezis i całuje ją gorąco*
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Pią 22:16, 27 Lis 2009