Nem chyba zaraziłą mnie bólem głowy, bo zaczyna mi pękać, a już dwa dni mnie nie bolała :roll: U mnie to ekstra wynik :D Ale ból powrócił niestety, zatem znikam
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Pią 22:23, 18 Gru 2009
Sevir masz zabójcze tępo, a tak w ogóle rodziców w domu nie ma :>
Jestem o jednego posta za tobą w rankingu :P
Pią 22:25, 18 Gru 2009
alhambra wyśpij się porządnie to ci ból minie :D
sinaj miłego oglądania i dobranoc :*
Sevir ja zostaję :D
Pią 22:27, 18 Gru 2009
Sevir tu masz piosenkę D'espair Ray, ale poszukam swoją ulubioną ich piosenkę
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 22:28, 18 Gru 2009
nie czepiaj się szczegółów :pokazal jezyk:
pa pa do napisania/usłyszenia jutro po konkursie :*
Pią 22:28, 18 Gru 2009
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Pią 22:30, 18 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
_________________ FUS forever sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring." Wysłany:
Pią 22:29, 18 Gru 2009