_________________ Toaroraptorus vel Szpon Sprawiedliwości
Bywają rozstania niezależne od dwojga.Bolesne bo żadne go nie chce. Wysłany:
Pon 22:25, 02 Lut 2009
widzisz, najlepsze byłoby zajedzenie się ale chyba mało wykonalne...
Pon 22:29, 02 Lut 2009
ToAr a może skoczyłbyś z mostu? Tabletki nasenne? Zaoglądanie się Housa na śmierć? :hahaha: Przepraszam. Objawia mi się przedawkowanie CSI XD
Ewel facet jest zÓy do szpiku kości i do tego nie ma żadnych wątpliwości! Może powinnaś go zaprosić na forum?
ToAr, przyjdź na wykład z teorii organizacji i zarządzania, na bank umrzesz z nudów
no nie wiem, ja zazwyczaj wtedy zasypiam, a nie umieram :P jeszcze trzy minutki i nauka :/
Dodano 42 sekund temu:
Cytat:
To było idealne odzwierciedlenie tego, jakie nudne kierunki studiuję xD
a jakie kierunki studiujesz :>
Pon 22:32, 02 Lut 2009
Jeanne, myślisz, że nadawałby się na forum? :>
Oto próbka jego twórczości:
Spojler:
Pomiędzy "kationem wodorowym a wodorem; anionami jodkowymi a jodem; metalem a kationem metalu" - jest niewielka na pozór różnica w postaci małego znaczka ładunku kationu/anionu. Ta na pozór niewielka różnica zmienia jednak zasadniczo strukturę elektronową, oraz właściwości substancji. Działając w stanie rozpaczy dydaktycznej posuwam się czasem do drastycznej analogi. Różnica jest podobna jak między: "woda" - a "wóda" lub: "dziewka" - i "dziwka" (tylko mała kreseczka lub jedna literka...).
:lol:
_________________ Jak sobie pościelisz, to mnie zawołaj. ;) Wysłany:
Pon 22:33, 02 Lut 2009
a wiecie, że jak ten temat osiągnie 1000 stron, to ulegnie automatycznemu zamknięciu :>
Pon 22:34, 02 Lut 2009