Czy ktoś może wie które odcinki House'a dzisiaj lecą? Bo mi się liczyć nie chce :twisted:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 19:18, 23 Gru 2009
zaneta94, wg Freuda każde przeoczenie jest istotne :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 19:19, 23 Gru 2009
sinaj, taaa, ale nie takie! Okulista się kłania :roll:
Sro 19:20, 23 Gru 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 19:20, 23 Gru 2009
maybe_55, bezpodstawnie Cię oskarżyłam o niecne zamiary :mrgreen:
Sro 19:21, 23 Gru 2009
hattrick może masz rację . I znowu się chyba schowam za krzesłem ALE
można spróbować ! Czemu nie ?
Możemy w ogóle życzeń sobie nie składać a spędzić wspólnie świątecznie czas w stylu , wklejamy link z youtube na forum w której będzie szła kolęda .
Po prostu myślałam że jeśli Forum jest naszym drugim domem to czemu nie możemy spędzić wspólnie takich świątecznych chwil :wink: Spędzamy wspólnie czas w sumie codziennie . Ale to oczywiście od Was zależy ! Czy zrobić takie święta czy nie . Ja już siedzę cicho . Bo to była moja mała propozycja :wink:
_________________ Avek od anoli ! Córek mapeto ogórek - Nemezis, córunia jędzunia - nimfka & Sevir, brat bliźniak - whatever. / zÓy partner ze schowka, mraÓ, mraÓ - Hambarr / Rozczochowy właściciel - maybe ! /druga połówka mojego mózgu - lusiek /maaamusia - kretowa / mruczący pożeracz przecinków -Guśka 'Każdy z nas ma cztery twarze; tę, którą pokazuje innym; tę, którą widzą inni; tę, która myśli, że jest prawdziwa i tę, która jest prawdziwa. Wybierając jedną z nich, nie rezygnujmy z pozostałych.' Wysłany:
Sro 19:22, 23 Gru 2009
Dziękuję za informację xD niestety i tak nie kojarzę które to odcinki, moja pamięć zawodzi, przekonam się jak zobaczę :lol:
_________________ Niepełnosprawność może, choć nie musi twórczości przeszkadzać,
z kolei względnie pełna sprawność może, choć nie musi twórczości pomagać. Wysłany:
Sro 19:23, 23 Gru 2009
_________________ maagdaa - mój prywatny rozczoch z Octoberem w ręce! Agawa & Nigide- Mhroczne i (nie)zÓe rodzeństwo!, Nuttie Kuzynka 65 stopnia &
Wujek JigSaw. 'Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem.' Wysłany:
Sro 19:24, 23 Gru 2009
Sevir, nie tak niecnym jak podrywanie :mrgreen:
Junius, w pierwszym dzisiejszym odcinku House powie coś w tym stylu:
Spojler:
*maca pewną część ciała Cuddy* To małe macnięcie dla człowieka, ale wielki tyłek dla ludzkości
:lol:
Ostatnio zmieniony przez zaneta94 dnia Sro 19:26, 23 Gru 2009, w całości zmieniany 1 raz
Sro 19:26, 23 Gru 2009
Junius, w 15-nastym House symulował raka mózgu, pacjentem był półglówek uzdolniony muzycznie, był hameron kiss i huddy hug.
W 16-stym House śni o jakimś żołnierzu, który potem trafia do szpitala i myśli, że ma syndrom zatoki morskiej. nie będę mówić już kim ten żołnierz się okazał :P
_________________ Mój Kochany małż Greg :* my soulmate Hambarr :*:* córeczka Nemezis :*
maagdaa&sinaj spółka zóo z.o.o - In fact, I hate you. - I've never hated anyone more. - Every nerve ending in my body is electrified by hatred. - There is a fiery pit of hate burning inside me, ready to explode. - So it's settled then? - We're settled. Wysłany:
Sro 19:26, 23 Gru 2009