|
 |
Rozmowy w t(ł)oku
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 986, 987, 988 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny
|
 |
|
 |
|
Zobacz poprzedni temat
:: Zobacz następny temat
|
Wiadomość |
Autor |
|
 |
Uważasz mnie za przemądrzałą??!! Dzięki, Cal...
|
|
Wysłany:
Wto 18:28, 03 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

Pochwał: 11
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

Pochwał: 30
Miasto: HouseLand
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cytat: | Uważasz mnie za przemądrzałą?? Dzięki, Cal... |
powiedziałrem nie do końca w takim znaczeniu...
chodzi mi o jego jedna z cech... jest demonem pychy...
i spoko każdy to ma prędzej czy później, częściej czy rzadziej
|
|
_________________ FUS forever
sis - Sevir :**
... i dopiero wtedy stało się światło
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Wto 18:31, 03 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

Pochwał: 15
Miasto: Bełchatów/łódź
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, jeśli musisz coś wykuć na pamięć, to podstaw sobie do tego melodię jakiejś piosenki i śpiewaj to czego masz się nauczyć :) Zawsze pomaga.
|
|
Wto 18:32, 03 Lut 2009 |
|
Salamandra
Psychologiczny Iluzjonista

Pochwał: 19
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Zgadza sie lece :) pa
|
|
Wto 18:32, 03 Lut 2009 |
|
Karola
Pediatra

Pochwał: 2
|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Cal, No to może powiedz dlaczego tak sądzisz?
|
|
Wysłany:
Wto 18:33, 03 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
w tej chwili? za często się pytasz czy ktoś czytał kroniki...
spoko... ja też się za często pytam czy ktoś czytał moej wypociny, narzekam że nikt ich nie czyta itp.
pytam się czy ktoś lubi moją gre...
czasem powtarzam jeden post parę razy bo wydaje mi sie że zniknął między innymi postami i nikt na niego nie zwrócił uwagi...
itp.
ale trochę pychy jeszcze nikomu nie zaszkodziła...
niestety ja musze pozbyć się Lewiatana bo u mnie się całkiem nieźle zagnieździł...
---
jak to cie pociesz to niektorzy uważają że Weny pochodzą (są dziećmi) od Samaela
Ostatnio zmieniony przez Caellion dnia Wto 18:42, 03 Lut 2009, w całości zmieniany 2 razy
|
|
"you are still terribly afraid to be hurt, your imaginary sadism shows that. so afraid to be hurt that you want to take the lead and hurt first." "Only with you, eternity wouldn't be boring."
Wysłany:
Wto 18:39, 03 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Myślę, że można. Ja się uczyłam tak alfabetu angielskiego :D
|
|
Wto 18:39, 03 Lut 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
Pytam czy ktoś czytał Kroniki bo to ważny dla mnie tekst, najważniejszy, bo pierwszy raz zdobyłam się na napisanie czegoś takiego - a że nie boję się mówić o takich rzeczach, bo to tak na prawdę całe moje życie, bez mięsa, to już nie moja wina.
Sal zaproponowała żeby wstawić go na stronę jakiejś fundacji to chcę wiedzieć co mam poprawić albo co się podobało i dlaczego, bo sory ale byle czego Vive czy Naszej Szkapie nie wyślę... a że nikt nie pisze czy czytał czy nie wątku do tego przeznaczonym to muszę się dowiedzieć czy ktoś czyta czy nie,bo jaki jej sens wstawiania tekstu dla 2 czy 3 osób, skoro on jest taki ważny. To nie Huddy fick na którego rzucą się wszyscy bo i tak wiadomo że House się na końcu zejdzie z Cuddy i tak. To najbardziej szczery i prawdziwy tekst jaki stworzyłam, na nic lepszego mnie nie stać....
|
|
Wysłany:
Wto 18:45, 03 Lut 2009 |
|
Arroch
Jeździec Apokalipsy

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
no ciężko by było do tego dobrać muzykę...
|
|
Wysłany:
Wto 18:45, 03 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
nimfka, nie znam francuskiego, tylko angielski i niemiecki, ale przed chwilą zaśpiewałam sobie to co tu napisałaś na melodię ,,Jak anioła głos" :D
|
|
Wto 18:47, 03 Lut 2009 |
|
Salamandra

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
|
nimfka
Nietoperek

|
Powrót do góry |
 |
|
 |
ale musisz się wkurzać na mnie? dobra może przesadziłemz lewiatanem,... możen to nie problem ludzkości a mój... nie wiem... po prostu wszyscy wiemy że to dla ciebie ważny tekst, ale.. skoro ciężko jest go skomentować to znaczy tylko tyle, że jest dobry i wpada w pamięć... ciężko jest go zapomnieć a nawet nie da się go zapomnieć... na pewno ten tekst trochę zmieni... i powinaś go dać do publikacji... tyle...
skoro ciężko go skomentować to znaczy, że zrobił co miał zrobić... może nie przestaniemy jeść miesa... ale da nam on do myślenia i coraz ciężej będzie nam.. bo częściej będziemy pytać samych siebie czy nie lepiej zjeść rośliny niż zwierze bo MOŻe jakieś w tym momencie ratujemy...
to jest jak z wróżkami... nie widać ich, nie wiemy czy istnieją... ale gdy ktoś powie głosno że nie wierzy we wróżki to jakaś gdzieś umrze...
|
|
Wysłany:
Wto 18:52, 03 Lut 2009 |
|
Caellion
Dziekan Medycyny

|
Powrót do góry |
 |
|
|
|
 |
|
 |
 |
Strona Główna
-> Ostry Dyżur |
Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
|
Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 986, 987, 988 ... 2489, 2490, 2491, 2492, 2493, 2494, 2495, 2496, 2497, 2498 Następny |
Strona 987 z 2498 |
|